Zwarte prullenbakken

27 Resultaten
Aanbevolen

27 Resultaten

Zwarte prullenbakken – een aanwinst voor ieder huishouden

Welke prullenbak je in huis haalt, kan een onbelangrijke zaak lijken. Toch is aandacht besteden aan een product dat je afval bewaart zeker belangrijk. Er zit namelijk een groot verschil in de gebruiksvriendelijkheid, de hygiëne, het design en het formaat van verschillende prullenbakken. Wij geven je graag wat tips, zodat je de beste prullenbak in huis haalt.

Waarom is de kleur zwart voor een prullenbak zo populair?

De kleur zwart voor een prullenbak is een veelgemaakte keus. Niet alleen is zwart een stijlvolle kleur, maar het gaat ook gemakkelijk op in de achtergrond, zodat je prullenbak niet prominent aanwezig is. Je kunt voor een volledig zwarte prullenbak gaan of een zwarte prullenbak kiezen met chroomdetails. Daarnaast heb je de keus uit de glanzende zwarte prullenbak en de mat zwarte prullenbak.

Zwarte prullenbak in klein of groot formaat

Ga je voor een zwarte prullenbak in het klein voor op je bureau of aanrecht of ben je juist op zoek naar een grote vuilnisbak in zwart? De beste optie is voornamelijk afhankelijk van de ruimte in huis waarin de prullenbak komt te staan en de grootte van je huishouden. In de keuken heb je waarschijnlijk meer aan een zwarte prullenbak van 40 liter of een zwarte prullenbak van 60 liter dan in je thuiskantoor of slaapkamer. Kies liever een iets te grote prullenbak dan een te kleine, zodat je niet iedere dag de bak in de container hoeft te legen.

Welk materiaal is geschikt?

Ga je voor een pedaalemmer in zwart van chroom, kunststof, rvs of een ander materiaal? Dat is gedeeltelijk afhankelijk van je eigen voorkeur, maar het hangt ook af van het soort afval dat je in de prullenbak verwacht te deponeren. Een kunststof prullenbak is voor een thuiskantoor zeer geschikt, maar kan in de keuken minder gewenst zijn. Kunststof houdt geur vast en na verloop van tijd kan de bak gaan stinken, ook al is de prullenbak leeg.

Welk prullenbaksysteem kies je?

Ga je voor een vuilnisbak in zwart met een swingsysteem of een pedaalemmer in zwart? Het voordeel van het pedaalemmer systeem is dat je de deksel van de bak niet aan hoeft te raken. Het is dus een stuk hygiënischer. Sommige bakken hebben een sensorsysteem. De sensor registreert beweging boven de deksel, waardoor de prullenbak vanzelf opengaat wanneer je iets weg wilt gooien.

Maak afval scheiden makkelijker

Je kunt het afval scheiden voor jezelf gemakkelijker maken door een prullenbak te kopen die over twee opvangbakken beschikt. Zo’n prullenbak ziet er opgeruimder uit dan twee losse prullenbakken.

Vind vandaag nog de perfecte prullenbak

In ons assortiment vind je prullenbakken van verschillende merken, waaronder de Brabantia prullenbak in zwart, de EKO prullenbak en de Rivièra Maison prullenbak. Vooral de Brabantia prullenbak in zwart is populair, omdat dit merk verschillende types vuilnisbakken aanbiedt van de beste kwaliteit. Daarnaast heb je keuze uit verschillende stijlen, waaronder de mat zwarte prullenbak en de glanzende prullenbak. Welke haal jij in huis?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.