EKO prullenbakken

35 Resultaten
Aanbevolen

35 Resultaten

Een ideale EKO prullenbak voor ieder huis

Iedere keuken heeft een goede prullenbak nodig. Het merk EKO maakt hoogwaardige prullenbakken in veel verschillende soorten en maten. Wij bieden je het meest actuele assortiment prullenbakken van dit hoogwaardige merk. Tevens verkopen we in onze online shop andere handige huishoudelijke hulpjes.

Prullenbakken die voldoen aan jouw wensen

EKO maakt vuilnisbakken die goed afsluiten, in neutrale kleuren die makkelijk in ieder interieur passen. Natuurlijk is een ruime EKO prullenbak van 60 liter ideaal in de keuken, maar in andere kamers in huis (de badkamer of het kantoor aan huis) is een goede prullenbak, die er ook nog eens mooi uitziet, geen overbodige luxe. Ga jij voor een minimalistisch design, of voor een afvalbak met een pedaal of met een sensor? In onze webshop vind je wat je zoekt.

Een functionele EKO vuilnisbak met een mooi design

Ben je op zoek naar een ruime afvalbak in een rond model? Bekijk dan eens onze EKO prullenbak in het rond, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meeste afvalbakken van dit merk zijn voorzien van een speciale coating, waardoor vingerafdrukken niet zichtbaar zijn op de bak. Zo ziet jouw EKO prullenbak in het zwart (of in een andere gewenste kleur) er altijd strak en schoon uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een vierkante EKO prullenbak met sensor, waarvan de klep zich automatisch opent als je afval wilt weggooien. Ook de EKO prullenbak Duo is hier ideaal voor.

Makkelijk shoppen voor een EKO vuilnisbak

Ontdek de zeer ruime collectie EKO afvalbakken en combineer jouw ruime nieuwe vuilnisbak met een handige mini EKO afvalemmer voor naast (of op) het aanrecht. Zo kun je jouw afval van het koken direct weggooien en desgewenst makkelijk scheiden. Laat jouw afvalbak snel aan huis bezorgen en betaal desgewenst makkelijk achteraf voor jouw aankoop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.