Prullenbakken afval scheiden

32 resultaten
aanbevolen

32 resultaten

Maak afval scheiden een stuk gemakkelijker met de juiste prullenbak

In veel gemeenten ben je verplicht om je afval te scheiden. Door afval te scheiden, zorg je ervoor dat het op de juiste manier verwerkt wordt. Hiermee draag je actief bij aan een beter milieu. Wil je je afval wel scheiden, maar heb je geen zin om meerdere prullenbakken in je keuken te zetten? Koop dan een afval scheiden prullenbak. Met deze prullenbak maak je het een stuk gemakkelijker om je afval te scheiden.

Wat is een afval scheiden prullenbak?

Een afvalscheiding prullenbak bestaat niet uit één vak, maar uit meerdere compartimenten. Het ene compartiment gebruik je bijvoorbeeld voor plastic, het andere voor gft-afval. Je haalt de compartimenten los van elkaar uit de prullenbak. Dit maakt de verwerking van je afval zo gemakkelijk mogelijk.

Waarom zou je een afvalscheiding prullenbak kopen?

De meeste mensen die afval scheiden, hebben meerdere prullenbakken. Deze staan op onhandige posities opgesteld, bijvoorbeeld in de keuken of in de bijkeuken. Koop je een zwarte prullenbak voor gescheiden afval, dan heb je nog maar één prullenbak nodig. Hier berg je al je afval in op. En dit terwijl je je toch netjes aan de regels van het afval scheiden houdt.

Een prullenbak voor gescheiden afval bestellen

Op deze pagina vind je ons complete assortiment prullenbakken voor het scheiden van afval. Bekijk de producten op deze pagina en je vindt vanzelf een prullenbak die aan jouw eisen en wensen voldoet.

We geven je graag een paar tips voor het vinden van de perfecte prullenbak:

  • Check het aantal compartimenten in de prullenbak. Wij verkopen een afvalbak met 2 vakken, maar ook een afvalbak met 3 vakken. Bepaal voor jezelf hoeveel vakken je nodig hebt om je afval goed te scheiden.
  • Controleer de inhoud van een prullenbak. wehkamp verkoopt prullenbakken met een inhoud van 6 liter maar ook prullenbakken met een inhoud van maar liefst 66 liter.
  • Match je nieuwe prullenbak met de rest van je keuken. Heb je bijvoorbeeld een witte keuken? Koop dan een witte scheiden afvalbak. Heb je een keuken met veel rvs elementen? Koop dan een scheiden afvalbak met rvs look.
  • Bepaal aan welke aanvullende eisen jouw nieuwe prullenbak moet voldoen. Wil je bijvoorbeeld een prullenbak met een pedaal? Of heb je liever een prullenbak met sensor, die automatisch opengaat als je je hand over de afvalemmer voor gescheiden afval beweegt?

Tip: met de filters aan de linkerzijde van deze pagina geef je precies aan waar je naar op zoek bent. Nu krijg je gemakkelijker een afvalemmer voor gescheiden afval te zien die echt bij jou past. Deze bestel je eenvoudig en snel in onze online shop.

Bestel jouw scheidings afvalbak direct bij wehkamp

Wil je het scheiden van je afval zo gemakkelijk mogelijk maken? Bestel jouw pedaalemmer voor gescheiden afval bij wehkamp. Wij zorgen ervoor dat je je gloednieuwe pedaalemmer voor gescheiden afval de volgende dag al in huis hebt!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.