Prullenbakken

De afvalbak doet precies waarvoor hij gemaakt is: afval bewaren. Eenvoudige modellen, zonder teveel poespas. Functioneel met een strak design.

96 Resultaten
Aanbevolen

96 Resultaten

Afvalbakken

Je gooit op een dag behoorlijk wat afval weg, zonder dat je erbij stilstaat. Een afvalbak doet precies waarvoor hij gemaakt is en niks anders: het bewaren van jouw weggegooide afval. De afvalbakken zijn eenvoudige modellen, zonder teveel poespas. Ons kleinste model heeft een inhoud van 6 liter en ons grootste model heeft maar liefst 60 liter aan ruimte voor al jouw afval. Het kan zijn dat je huidige afvalbak aan vervanging toe is of dat je er een extra model bij wilt hebben. Wat voor jou ook van toepassing is, bij ons kan je terecht voor alle soorten afvalbakken. Lees hier meer over welke prullenbak voor jou geschikt is.

Afvalbak uit het zicht

Je wilt graag een afvalbak in je keuken, maar je hebt er de ruimte niet voor of je wilt hem uit het zicht hebben. Op die momenten bieden de afvalbakken van Brabantia de uitkomst. Deze afvalbakken hebben een groot handvat wat het legen van de afvalbak makkelijk maakt. De afvalbakken van Brabantia kunnen los op vloer staan, maar ook bevestigd worden aan een (keuken) deur. De wandhouder wordt met de afvalbak meegeleverd. Opgeruimd staat netjes, zullen we maar zeggen.

Welke afvalbak wordt het?

Een witte, zwarte, mintgroene of rvs afvalbak? Eén afvalbak of een duo afvalbak? Een klein tafelmodel of een grote afvalbak? Er is een ruime keuze binnen de afvalbakken. Vandaag voor 23:59 uur bij wehkamp besteld, morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.