Amefa besteksets

29 Resultaten
Aanbevolen

29 Resultaten

Amefa bestek in luxe uitvoering

Ben je op zoek naar een Amefa bestekset? Dan helpen wij je graag verder! Wij hebben Amefa bestek in het zwart, Amefa bestek in koper kleur, Amefa bestek in goud kleur en ook zilverkleurig bestek, waaronder de Amefa Austin bestekset. Amefa heeft al zo’n 80 jaar ervaring met het maken van bestek, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit.

De geschiedenis van Amefa

Amefa is een merk van Nederlandse bodem, maar werd opgericht door een Duitse ondernemer, Eugen Hollaender genaamd. Het bedrijf begon in 1931 in Apeldoorn met de productie van scheermesjes, maar besloot in de jaren 1940 met de productie van bestek te beginnen vanwege de concurrentie op de scheermesjesmarkt waar niet meer tegenop te boksen viel. De overstap was een succes. 80 jaar later genieten we namelijk nog steeds van de luxe uitstraling en kwaliteit van Amefa bestek.

Amefa bestekset: waar kun je uit kiezen?

Amefa heeft bestek van metaal, staal en rvs. Het merk laat je kiezen uit verschillende kleuren, waardoor je bijvoorbeeld je tafel dekt met Amefa bestek in het zwart, Amefa bestek in koper kleur en Amefa bestek in goud kleur. Goud biedt de ultieme luxe uitstraling, terwijl zwart en koperkleurig bestek wat alternatiever is en prachtig staat in de industriële eetkamer, naast ecru borden of beige borden.

Hoeveel bestek heb je nodig?

Wanneer je een bestekset wilt kopen, sta er dan even bij stil hoeveel bestek je ongeveer nodig gaat hebben. Dit maakt de keus een stuk makkelijker. Ga je voor een 16-delige bestekset, de 24-delige Amefa Austin bestekset of de 84-delige Cuba Amefa bestekset? Een grote bestekset is even een investering, maar je hebt dan wel met één aankoop alles in huis dat je nodig hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.