Jassen

Zomerjassen

715 resultatensorteren op
aanbevolen

Zomerjassen

Het zonnetje schijnt nog als je van het werk komt. Je besluit naar het terras te gaan om even wat te gaan eten. Tijdens het eten gaat de zon onder en koelt het toch wel wat af. Op zo’n moment is een zomerjas precies wat je nodig hebt. Of op de dagen die nog net wat te koel zijn om zonder jas over straat te gaan. Of als er een Hollands onweersbuitje langs komt na een paar warmere dagen. Kortom, genoeg redenen om een zomerjas aan te schaffen dus. En als je ons aanbod zomerjassen voor dames, heren en kinderen bekijkt, is dat geen straf!

Kort of lang?

We hebben zomerjassen voor je in vrolijke kleuren, maar ook neutraal. Korte zomerjassen of langere parka’s. Met mouwen of zonder mouwen. Van merken als C&A tot Mango. Je merkt het al: keus genoeg! En dat is maar goed ook, want in de zomer wil je wel graag een beetje afwisselen toch?

Geef kleur aan je jas!

Niet alleen op het gebied van het model van de jas en de merken heb je keuze genoeg. Ook qua kleur kun je je hart ophalen! Met keuze uit wel meer dan 12 kleuren zitten er gegarandeerd zomerjassen voor jou tussen. Dus bekijk ze allemaal en bestel snel! We bezorgen zomerjassen supersnel bij je thuis, net als al onze andere artikelen!