Accessoires

Portemonnees

187 resultatensorteren op
aanbevolen

Portemonnees

Verlies je vaak veel tijd doordat je je tas goed moet doorzoeken naar kleingeld of een pasje? Shop bij ons een portemonnee, zodat jij altijd weet waar jij dat ene pasje of dat kleingeld nou hebt. Wij hebben ze voor je in verschillende soorten en maten, van verschillende merken en in verschillende kleuren. Bij ons vind je de portemonnee die je zoekt, dus bekijk ze snel en bestel direct!

Niet alleen functioneel

We hebben portemonnees in verschillende maten, zodat jij je kleingeld, je pasjes en zelfs meer erin kwijt kan! En hoewel een portemonnee natuurlijk voornamelijk praktisch moet zijn, is het ook leuk als ‘ie er ook nog mooi uit ziet. Bij ons aanbod portemonnees zit dat gelukkig wel goed. Zo hebben we ze naast neutraal, ook met mooie prints en patronen. Gemaakt van leer, suède, canvas en ga zo maar door. En met keuze uit 12 verschillende kleuren weet je dus wel zeker dat er één naar jouw smaak tussen zit!

Opgeruimd staat netjes

We hebben portemonnees voor zowel dames als heren. De portemonnees voor dames zijn over het algemeen wat groter, met meer vakjes voor pasjes. De portemonnees voor mannen zijn dan juist weer wat kleiner en functioneler en veelal uitgevoerd in leer. De strakke uitvoering geeft de portemonnee een stoere uitstraling. Kom ze snel bekijken en bestel de jouwe vandaag nog!