Zwemschoenen voor kinderen

21 resultaten
nieuwste collectie

21 resultaten

Veilig het water in met zwemschoenen voor een kind

Zijn jouw kinderen echte waterratten? Gaan jij en de kids in de zomer het liefst aan zee op vakantie? Of houden je kinderen van zwemmen in natuurwater? Dan zijn watersandalen voor een kind absoluut geen overbodige luxe om. Met de kinder waterschoenen uit onze webshop kunnen jouw kinderen zwemmen en over het strand rennen zonder enige kans op wondjes aan de voeten door scherpe schelpen of steentjes op de zeebodem. In onze webshop kun je terecht voor kinder waterschoenen, maar ook voor de leukste zwemkleding voor jong en oud.

Verschillende soorten waterschoentjes voor een kind

De voordelen van goede waterschoenen zijn duidelijk. Maar voor welke waterschoenen kies je het best? In ons assortiment vind je zowel sportieve adidas waterschoenen met een stevige dikke antislip-zool, maar ook flexibele sandalen die een kind zonder moeite in het water draagt. Kijk naar het type schoenen die je het vaakst voor je kroost koopt en kies voor waterschoenen die ze makkelijk zelf aantrekken.

Wanneer waterschoenen dragen?

Waterschoenen zijn geschikt voor zowel een harde ondergrond als het strandzand, en ze blijven goed aan de voeten zitten tijdens een leuke zwempartij. Tip: ook wanneer je met de kids een waterpark bezoekt, komen zwemschoenen voor een kind goed van pas! Of wat dacht je van veilig douchen in een gedeelde badruimte op een camping? We bieden betaalbare waterschoenen en sandalen, maar ook zwemkleding, badslippers en meer.

Kies je favoriete watersandalen voor een kind uit in onze webshop en winkel wanneer het jou het beste uitkomt. Maak het je kids makkelijk en laat ze de schoenen na onze snelle levering gewoon thuis passen. Zitten ze niet lekker? Je hebt 30 dagen de tijd om ze gratis naar ons terug te sturen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.