adidas sneakers voor meisjes

224 Resultaten
Nieuwste collectie

224 Resultaten

Bij wehkamp vind je de stoerste adidas sneakers voor meiden

Ben je nog op zoek naar mooie schoenen voor je dochter? De adidas sneakers voor meisjes zijn stoer, sportief en comfortabel. Adidas heeft schoenen voor iedereen: dames, heren, jongens en meisjes. Het hele gezin kan dus van de sportieve look en het comfort van adidas genieten. Op deze pagina vind je de mooiste adidas meisjes schoenen die buitenspelen en sporten nog leuker maken. Welke kies jij voor je dochter?

De kracht van adidas

Adidas staat sterk in zijn schoenen, mede doordat het Reebok heeft overgenomen. Iedereen is bekend met de witte schoenen van adidas met de drie zwarte strepen, maar er is natuurlijk nog veel meer keus! Je kunt kiezen uit twee merklijnen: de adidas Originals voor meisjes, waarin je onder andere de prachtige zwart met witte adidas Superstar voor meisjes en de adidas Stan Smith voor meisjes tegenkomt, en de adidas Performance sneaker met zijn Runfalcon 2.0 en Tensaur Run I.

Waar let je op wanneer je adidas schoenen koopt?

Adidas sneakers voor meisjes zijn te koop in verschillende modellen. Zo heb je de keus uit lage sneakers, maar adidas heeft ook hoge sneakers, zoals de adidas Profi High sneakers. Hoge schoenen bieden net wat meer steun aan de enkel en zijn perfect voor basketbal. Daarnaast is er keuze uit adidas schoenen met klittenband en schoenen met veters. In de regels zijn veters beter dan klittenband, omdat ze minder meegeven en dus meer steun bieden. Aan de andere kant kunnen kleinere kinderen schoenen met klittenband vaak wat sneller aantrekken. De populaire adidas Superstar voor meisjes is zowel met klittenband als met veters verkrijgbaar.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.