Kinderregenlaarzen

Met het weer in Nederland weet je het maar nooit. Daarom kan je maar beter goed voorbereid zijn met een paar regenlaarzen van Bergstein of XQ. Zo kan je lekker in de plassen stampen en buitenspelen, zonder natte voeten te krijgen. Ga voor vrolijke kleuren, zoals; geel, groen of blauw. Zo zie je er ook nog leuk uit in de regen!

101 Resultaten
Aanbevolen

101 Resultaten

Regenlaarzen kinderen

Regenlaarzen zijn geschikt voor jong en oud. Voor kinderen heeft wehkamp een uitgebreide collectie regenlaarzen. Deze kleurrijke items zijn niet meer alleen voor de regen bedoeld, maar kunnen het hele jaar door gedragen worden. Elk seizoen komen regenlaarzen van pas; als je gaat buitenspelen zijn ze natuurlijk heerlijk om aan te hebben. Lekker door het zand en de modder banjeren is zo geen probleem. Door de dikke rubberen zool heb je tijdens het spelen veel grip waardoor je minder snel valt en door het materiaal zijn ze makkelijk school te maken. Easy!

1.. 2.. go!

De regenlaarzen van vanHaren en Bergstein trek je eenvoudig aan; je bent direct klaar om te gaan. Kies jij een basic kleur zoals blauw, zwart of grijs of ben je meer op zoek naar vrolijke kleuren zoals geel, groen en blauw? Naast effen kleuren, zijn er ook vrolijke laarzen met een all over dessin of leuke printopdruk. De collectie kinderregenlaarzen bij Wehkamp heeft het allemaal!

Om er zeker van te zijn dat er ook geen regen ín je laarzen komt hebben sommige laarzen een handig aansnoerkoord aan de bovenkant van de schacht. Zo blijven je voeten heerlijk droog; want van natte, koude voeten wordt niemand blij. Voor de echt koudere dagen zijn er regenlaarzen met een gevoerde binnenkant waardoor je voeten lekker warm blijven.

Bergstein en vanHaren hebben een breed assortiment kinderregenlaarzen. Kies een leuk paar uit en wij bezorgen ze bij jou thuis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.