Kinderhemden

82 Resultaten
Nieuwste collectie

82 Resultaten

De mooiste hemdjes voor je kind vind je hier

Goede kinderhemden zijn een basisbehoefte voor je zoon en dochter. Het lijkt misschien onbelangrijk, zo’n onderhemd dat je nooit ziet, maar toch telt de kwaliteit mee! Ben jij nog op zoek naar een hemd voor je kind? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste hemd voor jongens en het juiste hemd voor meisjes.

Waar is een hemd voor een kind goed voor?

Sommige mensen dragen altijd een onderhemd, zelfs als het buiten 30 graden is, en anderen moeten er niets van hebben. Als je zelf niet vaak een hemd draagt, zie je het nut er misschien niet van in, maar het biedt toch veel voordelen! Zo neemt een onderhemd voor je kind vocht op, waardoor zweetplekken voorkomen worden. Na het buitenspelen in de pauze komt je kind dus niet de klas binnen met een natte rug. Ten tweede houdt een onderhemd de rug warm en dit voorkomt pijnlijke spieren. Om de rug van je kind te beschermen en hem wat extra warmte te geven, koop je het beste een vrij lang ondergoed hemd voor je kind dat in de broek gestopt kan worden.

Kies de leukste hemden voor kinderen

Hemden zijn niet enkel zeer functioneel, ze zijn ook gewoon heel leuk! Kinderen zijn vaak heel trots op hun mooi gekleurde hemdje en gebruiken het ook geregeld als top wanneer ze in de tuin spelen. Natuurlijk kun je een simpel wit hemd voor je kind of een zwart hemd voor je kind kiezen, maar er zijn ook hemden in prachtige kleuren verkrijgbaar met mooie prints. Is jouw zoon of dochter helemaal weg van dinosauriërs? Dan is een onderhemd met raptors erop natuurlijk de perfecte aankoop! Kies voor een mooi onderhemd met een voetbalprint, bloemenprint, autoprint of een superheldenprint, afhankelijk van wat je kindje leuk vindt.

Comfort staat voorop

Comfort valt of staat grotendeels met het materiaal van het hemd, maar is ook afhankelijk van de voorkeur van je kind. Zo vinden sommigen hemden met spaghettibandjes prettig, terwijl anderen liever wat bredere bandjes hebben. Sommige hemden zijn aansluitend en zijn gemaakt van stretchmateriaal, terwijl andere weer wat losser zitten. Probeer hemden uit in verschillende modellen en van verschillende merken, bijvoorbeeld een HEMA hemd voor je kind of een NAME IT hemd, en kijk waar jouw kind zich het prettigst in voelt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën