Kinderbadjassen

97 Resultaten
Aanbevolen

97 Resultaten

Heerlijk zachte kinderbadjassen om lekker in weg te kruipen

Ze zijn warm, ze zijn zacht, ze zijn comfortabel en ze zien er ook nog eens superleuk uit. Een kinderbadjas is simpelweg een must-have voor je koters. Kinderen vinden het heerlijk om lekker in zo’n zachte knuffelbadjas weg te kruipen. Even onderuit op de bank en helemaal tot rust komen. Na een drukke dag op school, na een warm bad, na de zwemles of gewoon lekker lui op een zondagochtend. Badjas aan en chillen maar.

Na een douche of bad lekker rozig blijven in een warme badjas

Na een lange dag op school of op het kinderdagverblijf is het heerlijk om je kind nog even in bad of onder de douche te laten ontspannen voor het eten of het slapengaan. Lekker schoon, warm en rozig worden, pyjama of nachthemd alvast aan en daarna lekker wegkruipen in een zachte kinderbadjas van badstof of fleece. Voor je het weet, dommelt jouw kleine al heerlijk een beetje weg.

Zo zacht en comfortabel dat ze niet meer uitgaan

Wat is er nou lekkerder dan in het weekend lekker uit te slapen en rond te lummelen in je badjas. Op zondagochtend is het heerlijk om er uitgebreid van te genieten dat er even niets hoeft en dat je alle tijd hebt om te doen waar je zin in hebt. In een kinderbadjas van wehkamp gaat dat zeker lukken. Alleen al als je onze collectie ziet, krijg je zin om erin weg te kruipen. Kies voor een katoenen kinderbadjas of voor een zachte fleecestof. Jouw kleine gezinsleden zijn voorlopig niet meer uit hun relaxmodus te krijgen.

Mooie en vrolijke prints en kleuren voor iedereen

De een houdt van voetballen en de ander van hartjes. Daarom vind je bij wehkamp tal van leuke kleuren en prints. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kinderbadjas in het rood of blauw, of juist voor een leuke kinderbadjas met een dier, met stippen of met strepen. Je vindt ze bij ons in alle kleuren van de regenboog, voor ieder wat wils. Heerlijk om na het sporten of een feestje aan te trekken, maar ook ideaal om je lekker in op de bank te installeren.

Bestel vandaag nog zo’n heerlijke badjas voor je kinderen en ze zullen hem gegarandeerd gelijk aan willen trekken om zich lekker te ontspannen en op te laden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën