Spijkerjassen voor kinderen

100 Resultaten
Aanbevolen

100 Resultaten

Met een spijkerjasje voor je kind van wehkamp steelt je zoon of dochter de show

Kun je jezelf uittekenen in een spijkerjasje? Spijkerjasjes zitten gewoon erg lekker. Als het wat kouder wordt, trek je snel even een spijkerjas aan over je T-shirt. Zo’n spijkerjas gun je toch ook je mini-me? Bij wehkamp hebben wij voor je zoon of dochter heel stoere en hippe spijkerjassen. Met een spijkerjasje voor je kind steelt zij of hij de show op het schoolplein of in de speeltuin. Ontdek bij ons een kinder spijkerjasje van bijvoorbeeld Mango Kids of NAME IT. Ook vertrouwde merken als Anytime en HEMA shop je online bij wehkamp.

Een spijkerjasje voor je kind voor elk seizoen en elke gelegenheid

Wij hebben een spijkerjas voor je kind voor winter en zomer. Als je dochter eenmaal een spijkerjas voor een meisje gedragen heeft, wil ze die het liefst het hele jaar door dragen. In de zomer draagt je dochter een leuk kort spijkerjasje voor een meisje. In de winter is dit spijkerjasje voor een meisje nog steeds leuk. Combineer het met een longsleeve en een hip rokje en klaar is haar feestoutfit.

Kinderspijkerjasjes in verschillende kleuren bij wehkamp

De meeste spijkerjassen voor kinderen zijn blauw. Zoek je een spijkerjas voor jongens? De ene kleur blauw is de andere niet. Je zoon heeft meer dan genoeg om uit te kiezen als hij een blauwe jongens spijkerjas zoekt. Wij hebben ook vrolijke oranje spijkerjassen en witte spijkerjacks voor je kind. Jullie vinden zeker iets naar zijn zin.

Alle kinderjassen koop je bij wehkamp

Bij wehkamp hebben wij niet alleen de leukste collectie met spijkerjassen voor kids. Ontdek ook onze andere kinderjassen. In de herfst trotseert je kleine het gure weer in een fleurige anorak of een fijne regenjas. In een trenchcoat wil je tienerdochter zeker gezien worden. Voor alle weersomstandigheden hebben wij een jas voor grote en kleine jongens en meisjes.

Shop een spijkerjack voor je kind in de sale

Ben je voortdurend op zoek naar koopjes? Je kunt veel geld besparen als je nu vast kleding koopt waar je kind volgend jaar in past. Koop een spijkerjas voor jongens nu heel goedkoop in de sale. Je zoon zal er in het volgende seizoen heel blij mee zijn en jij ook, want het scheelt je veel geld.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.