Kinderboxpakjes

Ontdek de nieuwste collectie kinderboxpakjes bij Wehkamp. Shop comfortabele en trendy boxpakjes voor jongens en meisjes. Maak jouw kleintje klaar voor avontuur met onze stijlvolle selectie boxpakjes. Ontdek het nu!

143 Resultaten
Nieuwste collectie

143 Resultaten

Boxpakjes als must-have voor de babyuitzet

Bij een zwangerschap komt er veel op je af, zeker wanneer het je eerste kindje is. Er moet veel gekocht worden om klaar te zijn voor de komst van je kindje. Denk aan een babykamer, een kinderwagen, diverse verzorgingsartikelen en natuurlijk ook kleding. Een van de must-haves op het gebied van babymode is zonder twijfel het boxpakje. In de online shop van wehkamp vind je een ruim aanbod van box pakjes voor je kindje.

De leukste modellen voor de allerkleinsten

Boxpakjes zijn pakken waarbij de onder- en de bovenkant aan elkaar vastzitten. Hierdoor kruipt kleding niet op en heeft je kindje toch alle bewegingsvrijheid om de wereld op zijn of haar manier te ontdekken. En zeg nu zelf, het staat ook nog eens enorm schattig! Het boxpakje is van zachte materialen gemaakt en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel in uitgesproken meisjes- en jongenskleuren, maar ook met de neutrale tint. Kies voor een model met voetjes zodat je kindje nooit de sokken verliest. Voor de warmere dagen zijn er ook voetloze en mouwloze modellen. Een boxpakje koop je in de maten 44 tot en met 104

Babyboxpakjes bestellen bij wehkamp

Maak een keuze uit het ruime aanbod van diverse merken. Denk aan mooie merken zoals Babyface, Charlie Choe en Dirkje. Om je zoektocht te versnellen, hebben we handige zoekfilters op de site gezet. Na het selecteren van de gewenste kenmerken verschijnt er direct een passend aanbod op je scherm. Een boxpakje is niet alleen leuk om voor je eigen kindje te kopen, maar ook leuk om een ander mee te verblijden. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.