Philips citruspersen

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Philips citruspersen: krachtig, stil en schoon

Sta jij fluitend je sinaasappels te persen of erger je je enorm aan het lawaai van je apparaat? Is het tijd voor een nieuw exemplaar? De elektrische citruspers van Philips werkt zo goed als geluidloos. Of je nu op zoek bent naar een klein of een groter model; neem een kijkje in onze webshop. Vergelijk de apparaten en maak je keuze. Geniet van je verse sap met je gloednieuwe Philips sinaasappelpers!

Kleine en compacte citruspers van Philips

Wil jij een compacte fruitpers van Philips? Een mooie en functionele pers die je eenvoudig kwijt kan in je keukenkastje? Bestudeer de witte Philips citruspers (HR2744/40). Ook zo dol op vruchtvlees in je sap? Dit model is gemaakt voor jou. Je regelt namelijk zelf hoeveel vruchtvlees er in je glas komt. Makkelijk en snel te reinigen: je spoelt hem schoon onder de kraan of stopt de aparte onderdelen in je afwasmachine. Het apparaat maakt nauwelijks geluid. Geen ongewenste herrie in de keuken dus. Verras je geliefde met een (écht onverwacht) ontbijtje op bed, met versgeperst sap en knapperige toast uit een Philips broodrooster. Zin in koffie? Hoe lijkt jou zo´n Philips volautomatische koffiemachine?

Grotere Philips citruspers: fraai design met druppelstop

Op zoek naar een elektrische pers met een originele en strakke vormgeving? Onze zwarte Philips Avance citruspers is een echte blikvanger. Dit apparaat beschikt over een krachtige motor (85 watt) en een praktische druppelstop. Lekker veel sap zonder hinderlijke vlekken! Wil jij een opvallend stil apparaat om de ochtend goed te beginnen? Ga voor een gebruiksvriendelijk model met een prachtig design. Staat dat niet mooi op je aanrecht? Je kunt de vloeistof ook gelijk in je glas tappen. Heb jij een hekel aan schoonmaken? Dit apparaat is krachtig, stil en snel schoon. Zo ga je wél fluitend de dag door.

Vergelijk de Philips citruspersen in onze shop

Heerlijke sinaasappelsap in een handomdraai? Kies een stille en krachtige elektrische citruspers van Philips. Een klein of een groter exemplaar? Bekijk en vergelijk. Veel plezier met je bijna geluidloze Philips sinaasappelpers!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.