Jumbo Ik leer woordjes

  Jumbo Ik leer woordjes

  12.99
  nog 8 op voorraad

  Jumbo Ik leer woordjes

  Leer met behulp van de 6 spelletjes eerste woordjes spellen. Om alleen of samen mee te spelen.

  Met 'ik leer woordjes' leren kinderen spelenderwijs letters herkennen, woordjes spellen, lezen en de woordenschat vergroten. De woordjes bestaan uit 3, 4 of 5 letters. Kan jij lezen wat er staat? Zoek de letters en spel het woord. Draai de grote kaart om, dan wordt het spelletje moeilijker.

  Het spel bevat 6 dubbelzijdige kaarten en 112 letterkaartjes. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad en zijn zelfcorrigerend.
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)4
  Min. aantal spelers1
  Incl. batterijen
  MerkJumbo
  MerklijnJumbo Ik leer
  EAN8710126195536
  artikelnummer17-27-79

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.