Dekbedovertrekken topteaser

10x de leukste trendy dekbedovertrekken

Ben je uitgekeken op het interieur van je slaapkamer? Een complete make-over is niet nodig, want een nieuw dekbedovertrek zorgt al voor een totaal andere sfeer. Geef je slaapkamer een nieuwe look met deze tien dekbedtrends.

1. Modern en minimalistisch

1. Modern en minimalistisch

Omarm de Scandinavische trend en kies voor een overtrek met simpele kleuren als grijs, wit en zwart. Een mooi lijnenspel past perfect bij deze stijl.

2. Back to nature

2. Back to nature

Haal een beetje natuur in huis met een mooi bloemenpatroon. Ook tropische planten doen het goed.

3. Pastelkleuren

Creëer een zachte, dromerige sfeer in je slaapkamer en kies pasteltinten. Poederroze, babyblauw, mintgroen en lichtgeel zijn allemaal goede keuzes.

4. Retro sfeer

Ga terug naar de jaren zestig of zeventig en kies voor een dekbedovertrek met kleuren als oranje en bruin. Vrolijke patronen maken het compleet.

5. Hotel chique

Transformeer je slaapkamer in een luxe hotelkamer met een effen wit dekbedovertrek van de beste kwaliteit.

6. Uitgesproken patronen

Opvallend is in, ook voor je dekbedovertrek. Kies voor een opvallende krijtstreep in een vrolijke kleur of een schaakbordpatroon.

7. Het zonnetje in huis

Altijd wakker worden in een warme, opwekkende slaapkamer? Kies voor een geel dekbedovertrek dat echt straalt.

8. Ton sur ton

Bij deze trend accentueer je de kleuren die je al in de slaapkamer hebt. Koop een dekbedovertrek in dezelfde kleur als je muur, maar dan een tint donkerder of lichter.

9. Natuurlijke materialen

Laat je bij deze trend niet leiden door de kleuren, maar door de materialen van het dekbedovertrek. Biologisch katoen is bijvoorbeeld helemaal in.

10. Velours

De luxe uitstraling van velours past helemaal bij de trends van nu. Je hebt geen drukke print nodig, want de stof is al de blikvanger.

Slaap lekker

Voldoende inspiratie opgedaan? Ga dan lekker aan de slag in je slaapkamer. Bekaf daarna? Dan slaap jij dubbel zo fijn in een slaapkamer die helemaal bij je past.

Gezien op Instagram

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.