Levi's fit gids heren topteaser
Levi's fit gids heren topteaser

Jeans fits – Levi’s® heren

Kwaliteit en innovatie staan bij Levi’s® centraal. Het bekende denimmerk werd in 1853 opgericht in San Francisco en is nu populairder dan ooit. Er is een wijde selectie Levi's® jeans die passen bij elk lichaamstype en stijlvoorkeur. Ontdek de nieuwe collectie Levi’s® jeans en kijk welke het beste bij jou past.

Skinny jeans

De Levi’s® 510 is een model die zowel slank, strak als cool is. Het model valt skinny en is je ultieme musthave in je kast.

De Levi’s® Skinny taper is een net wat strakker model als de Levi’s® 510 met een tapered effect. Ook zit de jeans net iets lager. Draag hem in zijn volledige lengte of stijl de jeans tot een andere lengte door je pijpen om te slaan.

Skinny jeans

Slim jeans

De Levi’s® 511 Slim valt tussen een smalle en een rechte pasvorm. Deze moderne stijl valt onder de taille en is van heup tot enkel smal gesneden voor een lange, slanke look. Toch biedt de broek nog steeds comfort en bewegingsvrijheid voor alledag. Het meest geschikt voor een smal, slank of gemiddeld postuur. Draag hem in zijn volledige lengte of stijl de jeans tot een andere lengte door je pijpen om te slaan.

Slim jeans

Straight jeans

De Levi’s® 514 Straight is een regelrechte klassieker die laag in de heupen valt, op het zitvlak en de dijen ruim is en van knie tot enkel een duidelijke, rechte pijp heeft. Het meest geschikt voor een atletisch of gemiddeld postuur. Het model wordt vaak in de volledige lengte gedragen.

De Levi’s® 501® Original stopt in de taille en past strak over de heup met een rechte pijpopening en de kenmerkende knoopsluiting, net als bij het origineel. Het model is geschikt voor vrijwel alle lichaamstypen. Draag ‘m in zijn volledige lengte of stijl ‘m op een andere hoogte door de pijpen naar binnen of naar buiten om te rollen voor een modern, taps toelopend effect.

De Levi’s® 501 '93 Straight heeft een vintage straight fit look met de knoopsluiting zoals je hem kent van Levi’s®. Een echter klassieker van gisteren, ontworpen voor nu.

Taper jeans

De Levi’s® 512 Slim Taper is het taps toelopende broertje van onze populaire 511 Slim. Hij loopt tot onder de taille met een ietwat smallere pijp en loopt taps toe van knie tot enkel. Het draait allemaal om een uitgesproken stijl die zowel draagbaar als toegankelijk is. Het meest geschikt voor een smal of slank postuur. Neem een maatje groter voor een meer uitgesproken tapse look.

De Levi’s® 502 Taper is een allendaags model doe smal toelopend is met een wat lossere pasvorm in de taille. Draag hem in zijn volledige lengte of stijl de jeans tot een andere lengte door je pijpen om te slaan.

De Levi’s® 541 Athletic Taper is een jeans die net wat losser zit rondom het zitvlak en de bovenbenen. Hij loopt iets smaller toe van de knie tot de enkel.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.