Fout, fouter, foutst – de kersttrui voor de familie voor een foute kerst

Elk jaar is de kersttrui in foute stijl weer van de partij. Wil jij ook de show stelen in een foute trui tijdens de kerstdagen? Dan is het belangrijk te weten hoe je foute truien voor kerst herkent. Je leest hier alles over foute mode voor kerst, inclusief tips hoe je je foute outfit voor kerst nog fouter kunt maken.

Tussen trend en traditie – de foute trui voor kerst herkennen

De kersttrui wordt al jarenlang in verschillende landen wereldwijd gedragen. In de Verenigde Staten was het vroeger een traditie dat oma een trui voor het hele gezin breide, speciaal voor kerst. Hier werd niet iedereen direct heel blij van, vooral omdat de smaak van oma niet altijd overeenkwam met de voorkeur van de ontvangers van de trui. Tegenwoordig geldt hoe gekker hoe beter als het om de kersttrui gaat. De kersttrui herken je aan leuke afbeeldingen of prints met een thema omtrent kerst of de winter. Daarnaast zijn er foute truien met lichtjes en geluidjes erin. Hoe leuk is het om samen met het gezin in zo'n vrolijke trui bij het kerstdiner aan te schuiven? Daarom koop je niet alleen een foute kersttrui voor heren, maar ook de kersttrui voor kinderen en de foute kersttrui voor dames is tegenwoordig een enorme trend. Een foute trui die je alleen met kerst draagt? Zeker bij kinderen in de groei kan het zijn dat je niet te veel geld wil uitgeven en dus een goedkope kersttrui zoekt. Let dan ook altijd goed op de aanbiedingen.

Wist je dat er ieder jaar een speciale Foute Kersttruiendag is? Save the Children wil hiermee geld ophalen, omdat geen enkel kind met kerst alleen hoort te zijn of honger hoort te hebben. Een nobel doel!

Tussen trend en traditie – de foute trui voor kerst herkennen

De beste foute aanvullingen voor je foutste kerst

Kerst kan nog fouter door niet alleen een foute trui te dragen. Vier je kerstochtend in de mooiste foute nachtmode zoals een heerlijk warme onesie. Durf jij helemaal uit te pakken met foute party kleding voor dames? Dan is een foute kerstjurk een echte aanrader. Foute kerstjurken zijn een knipoog naar de feestdagen en ook hier kan je het zo uitbundig maken als je zelf wilt. Toch kan een kerstjurk ook enorm sexy zijn. Kies bijvoorbeeld voor een kerstjurk die je de uitstraling van Mrs. Santa geeft of ga voor een little black dress met glitters of kerstprint. Voor heren, kinderen en dames zijn er ook opvallende foute kerstsokken verkrijgbaar. Draag ze subtiel onder een pantalon als je het nog niet direct aandurft om je kerst in foute stijl groots aan te pakken, of heerlijk onder je pyjama tijdens de koude kerstdagen. En die pantalon met die kerstsokken kun je prima combineren met een overhemd en een fantastische stropdas in foute kerststijl.

Met deze tips kan jouw foute kerstfeest niet meer stuk!

Laat je inspireren

    Meer inspiratie?

    Laat je verrassen

    Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.