Vibrators

Advies: vind de perfecte vibrator

De vibrator is al jaren het meest populaire seksspeeltje voor vrouwen. Een vibrator is een seksspeeltje dat vibrerende bewegingen maakt. Aangezien ieder lichaam anders is en elke vrouw andere wensen heeft, is er ontzettend veel aanbod. Van de G-spot vibrator tot de Tarzan en van de Rabbit tot de minivibrator: voor iedere vrouw is dé perfecte vibrator te vinden. In dit artikel vertellen we je hoe je een vibrator moet gebruiken en welke verschillende soorten vibrators er zijn. Op deze manier weet je precies welke vibrator je moet bestellen.

Wat is een vibrator?

Een vibrator is een seksspeeltje dat trillingen geeft. Het seksspeeltje gebruik je om met trillingen de clitoris te stimuleren of door middel van penetratie de hele vagina te bevredigen. Een vibrator is verkrijgbaar in heel veel soorten, type materiaal, kleuren en maten. Aangezien iedere vrouw anders is, hebben de apparaten vaak meerdere standen met bijbehorende snelheden. Zo zijn er stotende vibrators, maar ook luchtdrukvibrators. Je kunt een vibrator gebruiken voor soloseks, maar ook voor de afwisseling met je sekspartner. Als je een vibrator gebruikt, kan het prettig zijn om ook wat glijmiddel te gebruiken.

Wat is een vibrator?

Hoe gebruik je een vibrator?

Als je een nieuwe vibrator hebt gekocht, dan is het altijd even uitzoeken hoe je het apparaat het beste kunt gebruiken. Allereerst is het belangrijk dat de vibrator helemaal is opgeladen of dat de batterijen in het apparaat zijn geplaatst. Vervolgens kun je de vibrator aanzetten. Lees eerst goed in de gebruiksaanwijzing hoe dit moet. Het is aan te raden om een vibrator altijd te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel. Test de verschillende knopjes door erop te drukken en te voelen wat er gebeurt. Door op deze manier met je vibrator te spelen, leer je het seksspeeltje steeds beter kennen en weet je wat je zelf het prettigst én lekkerste vindt.

Welke vibrator past bij mij?

Wil je een vibrator bestellen? Dan heb je ontzettend veel keuze. Welke vibrator het beste bij jou past, is helemaal afhankelijk van je eigen wensen en persoonlijke voorkeur. Stel jezelf de volgende vragen:

  1. Hoe wil je de vibrator gebruiken? Wil je alleen de clitoris stimuleren of wil je hem ook voor penetratie gebruiken?
  2. Van welk materiaal moet de vibrator zijn?
  3. Hoe krachtig mag de motor van de vibrator zijn?
  4. Wil je de vibrator ook in bad of onder de douche gebruiken? Dan heb je namelijk een waterdichte vibrator nodig.
  5. Heb je een bepaald budget voor de vibrator? Er zijn namelijk vibrators in verschillende prijscategorieën te koop.
  6. Hoe wil je dat je vibrator eruit ziet?

Clitoris vibrator

De naam zegt natuurlijk al genoeg: de clitoris vibrator is perfect voor de stimulatie van jouw clitoris. Voor veel vrouwen is het alleen mogelijk om een orgasme te krijgen door stimulatie van de clitoris. Een clitoris vibrator kan je hierbij helpen. Vaak gaat het om een klassieke vibrator met een speciaal deel voor de clitoris

G-spot vibrator

Een G spot vibrator is geschikt voor de stimulatie van de G-spot. De G-spot bevindt zich op drie tot vijf centimeter van de ingang van jouw vagina. Door het gebruik van een G-spot vibrator vergroot je de kans op een orgasme door middel van penetratie. Het speeltje heeft meestal een gebogen bovenkant, zodat je de G-spot goed kunt bereiken. Door de vibratie komt het orgasme snel tot stand, zonder er veel moeite voor te doen.

Dubbele vibrator

Wil je het beste van twee werelden? Kies dan voor een dubbele vibrator, bijvoorbeeld de Tarzan of de Rabbit vibrator. Deze apparaten zijn voorzien van twee armen die vaginaal en anaal kunnen worden ingebracht. Op deze manier stimuleer je de clitoris, vagina en de anus tegelijk.

Luchtdrukvibrator

De luchtdruk vibrator is een nieuw seksspeeltje. Het werkt iets anders dan andere vibrators. Zo wordt het apparaat niet ingelegd, maar op de clitoris geplaatst. Vervolgens wordt de clitoris zachtjes door de vibrator iets naar binnen gezogen. Dit gebeurd door middel van luchtdrukpulsen. Hierdoor ontstaat een heerlijke stimulatie. De bloedtoevoer richting de clitoris komt snel op gang en voordat je het weet, bereik je een hoogtepunt. Populaire luchtdruk vibrators zijn de Womanizer en de Satisfyer.

Anaal vibrator

Anale vibrators zijn speciaal bedoeld voor anale stimulatie. Het apparaat is geschikt voor vrouwen én mannen. Een anaal vibrator is vaak iets kleiner en smaller waardoor ze makkelijker anaal in te brengen zijn. Het is verstandig om het apparaat in combinatie met glijmiddel te gebruiken. Het stimuleren van de anus kan als erg lekker ervaren worden. Zelfs zo lekker dat mensen dankzij anale stimulatie meerdere, heftige orgasmes kunnen krijgen.

Mini vibrator

Ben jij nog niet zo ervaren op het gebied van seksspeeltjes? Dan kan een mini vibrator een goede eerste stap zijn. Een mini vibrator is niet groter dan 12 centimeter. Je kunt het apparaat gebruiken voor het stimuleren van je clitoris maar ook voor het penetreren van je vagina. Dankzij het kleine formaat kun je de mini vibrator ook makkelijk mee op reis nemen.

Remote vibrator

De remote vibrator is een draadloos bedienbare vibrator. Je kunt deze vibrator op afstand bedienen. Op deze manier heb je jouw handen vrij om andere plekken op je lichaam te bevredigen, of die van je partner. Geef de bediening van de vibrator aan jouw partner en laat je verrassen. De vibrator kan op afstand worden bediend met een app. Ideaal voor langeafstandsrelaties!

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.