Zelfbruiner

Word jij van nature niet zo makkelijk bruin? Of wil je graag snel een zongebruinde teint? Ontdek dan nu ons aanbod bronzers! Zo loop je het hele jaar door met een gezond kleurtje rond. Zweten in de zon om bij te bruinen is vanaf nu dus verleden tijd met onze bronzers!

18 Resultaten
Aanbevolen

18 Resultaten

Bronzers

Heb jij van jezelf een huid die niet snel bruin wordt en wil je wel eens een mooie, zongebruinde teint? Dat kan met ons brede aanbod aan bronzers! Wij hebben merken zoals California Tan, L’Oréal Paris en Clinique in ons assortiment. Bronzers geven jou een gebruinde huid zonder strepen achter te laten. Zo kun jij lang genieten van een natuurlijke bruine kleur wanneer jij wilt.

Bruin zonder zon

Wil jij niet de hele tijd in de zon te hoeven zweten om mooi bruin te worden? Dat hoeft ook niet, want een bronzer zorgt ervoor dat jouw huid natuurlijk, egaal en bruin wordt. En dat zonder zon! Wil je wel eens een bronzer proberen, maar wil je niet de geur van een zelfbruiner over je heen hebben hangen? Gebruik dan eens de L’Oréal Paris Sublime Bronze Express Pro Droge zelfbruinende spray, met een frisse citrusgeur die de geur van een zelfbruiner vervaagt. Heb je liever een lotion in plaats van een spray? Gebruik dan eens de Clinique Self Tan Body Tinted Lotion, voor een langhoudende teint.

Hoe gebruik ik een bronzer?

Voordat je een bronzer op je lichaam aanbrengt, is het belangrijk om te weten hoe je deze moet aanbrengen. Het kan handig zijn om van te voren je huid goed te scrubben om dode huidcellen te verwijderen. Verdeel daarna de lotion of de spray gelijkmatig over de huid aan en masseer lichtjes in. Was daarna meteen je handen met zeep af. Wacht vervolgens vijftien minuten zodat het product goed kan drogen, voordat je kleding aantrekt. Zo ben je verzekerd van mooie, gebruinde benen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help