Huis en tuin cadeau topteaser

Betalen met Huis en Tuin Cadeau

Een Huis & Tuin Cadeau cadeaukaart ontvangen? Altijd fijn! In ons uitgebreide woon- en tuinassortiment vind je vast iets moois voor in en om het huis. Vul tijdens het betalen de code in en geniet van je aankoop! Let op: per cadeaukaart van Huis & Tuin Cadeau kun je maximaal 50 euro bij Wehkamp besteden, ook al is het meer waard.

Alles voor je woonkamer

Ruimte voor inspiratie

Heerlijk wegdromen

Alles voor je slaapkamer

Alles voor je tuin

Het beste buitenleven.

Smaakvol tafelen

Alles voor aan tafel

Een Huis en Tuin cadeaubon besteden

Heb je een Huis en Tuin cadeaubon gekregen, dan heb je vast al iets leuks bedacht om je cadeaubon aan te besteden. Wist je dat je ook bij wehkamp je Huis en Tuin cadeaubon verzilveren kunt? Koop iets leuks voor in je tuin of wellicht ben je toe aan nieuwe woonaccessoires? Waar je keuze ook op valt, met een Huis en Tuin cadeaukaart vind je altijd iets leuks, zonder dat je zelf het complete bedrag betaalt voor de door jou gekozen cadeaus.

Het Huis en Tuin cadeaubon saldo checken

Voordat je je cadeaubon gaat verzilveren in de online shop van wehkamp wil je wellicht weten welk saldo er op de kaart staat. Ga naar de website van wehkamp om je saldo te checken en je wordt doorgeleid naar de site van de Huis en Tuin geschenkbon. Natuurlijk kun je ook direct naar die website gaan. Je voert de cadeaucode en pin van de kaart in en het saldo wordt direct getoond. Houd er wel rekening mee dat je maximaal € 50 van het Huis en Tuin cadeaubon saldo in de shop van wehkamp kunt besteden, ook als het saldo op de kaart hoger is.

Een Huis en Tuin cadeau online besteden bij wehkamp

Bekijk het ruime aanbod met alles voor huis en tuin bij wehkamp. Kies voor mooie tuinverlichting, kussens voor op de bank, lampen voor in de slaapkamer en al het andere waar je hart sneller van gaat kloppen. Heb je al iets leuks gevonden? Tijdens het betaalproces voer je de code van de cadeaukaart in en het bedrag wordt automatisch verrekend met je saldo, tot een maximum van € 50. Plaats vandaag je bestelling en deze wordt de volgende dag al bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.