Stofzuigers

Stofzuigers zonder zak

Het grote voordeel van de stofzakloze stofzuiger is natuurlijk dat je geen stofzakken meer hoeft te vervangen. Hiermee bespaar je veel kosten. Bovendien neemt de zuigkracht niet af. Bij stofzakloze st ...

29 resultatensorteren op
aanbevolen

Stofzuigers zonder zak

Het grote voordeel van stofzuigers zonder zak is natuurlijk dat je geen stofzakken meer hoeft te vervangen. Bovendien neemt de zuigkracht niet af. Dat is wel het geval bij reguliere stofzuigers waarvan de zak vol is. Hoe kun je dan zien wanneer het tijd is om je stofreservoir te legen, zul je jezelf misschien afvragen. Nou, bij stofzuigers zonder zak van merken als Dyson, Philips, AEG, Samsung en Bosch is de stofopvang transparant, zodat je eenvoudig op tijd kunt zien wanneer het reservoir vol is. Er zijn heel veel criteria die je kunt gebruiken om te bepalen wat jouw ideale model is. We maken het je makkelijk door je heel eenvoudig alles te laten selecteren volgens jouw wensen. Zo vind je vanzelf de beste keuze voor jou tussen onze stofzuigers zonder zak!

Kies uit onze vele stofzuigers

De uitvinder van stofzuigers zonder zak is de Brit James Dyson. Hij bedacht dat je door middel van een cycloonseparator ook kunt stofzuigen, maar dan zonder zak. De middelpuntvliedende krachten scheiden in dat geval de verschillende materialen op basis van dichtheidsverschillen. Zo worden stof, zand en andere vuildeeltjes uit de luchtstroom gehaald. Maar welke van onze stofzuigers zonder zak is nu het ideale model voor jou? Dat ligt aan jouw wensen. Bij ons kun je selecteren op basis van het merk van je voorkeur, maar ook door de prijsrange aan te geven. Andere criteria zijn de actieradius (hoe lang het snoer is), maar ook de inhoud van de stofopvang. Van 1,6 liter tot 4 liter en alles daartussenin hebben we voor je. Ook het vermogen in aantal watt, het gewicht in kilo’s en het aantal jaren fabrieksgarantie zie je heel snel als je enkele vinkjes zet.