Koelkasten

Tafelmodel koelkasten

Heb je voldoende koelruimte nodig, maar niet al te veel ruimte beschikbaar? Dan is een tafelmodel koelkast wat je zoekt. De koelkast heeft een mooi formaat en is in sommige gevallen ook nog voorzien v ...

18 resultatensorteren op
aanbevolen

Tafelmodel koelkasten

Je bent op zoek naar een (nieuwe) koelkast met voldoende koelruimte en zelfs misschien een vriesvak, maar je hebt geen zeeën van ruimte beschikbaar. In dat geval is een tafelmodel koelkast de geschikte keuze voor jou. Dit zijn mooie compacte koelkasten, met in sommige gevallen ook voorzien van een vriesvak. Neem een kijkje tussen de merken van onder andere Beko, Liebherr of Miele. De compacte tafelmodel koelkasten hebben een literinhoud van maximaal 250 liter.

Verschillende modellen, verschillende merken

Niet iedereen heeft het zelfde budget voor een koelkast, om die reden hebben wij dan ook verschillende modellen, merken en prijzen in ons assortiment. Onze goedkoopste modellen beginnen bij 169.- en kunnen oplopen tot 469.-, zo is er voor ieder budget een tafelmodel koelkast te krijgen. Wil je er graag een apart vriesvak in hebben? Ook dit is mogelijk bij diverse modellen. Wil je de koelkast onder het aanrecht kwijt, onder een plank of heb je vrije ruimte boven de koelkast? Kijk bij aanschaf van een tafelmodel koelkast goed naar de maximale hoogte (in cm) van de koelkast om teleurstelling te voorkomen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wij snappen dat jij graag snel gebruik wilt gaan maken van jouw nieuwe koelkast. Daarom geldt voor de tafelmodel koelkasten die op voorraad zijn: vandaag voor 23:59 uur bij wehkamp besteld, morgen al in huis. Let goed op het gekozen bezorgmoment, wij willen jou natuurlijk niet mislopen bij het brengen van jouw nieuwe koelkast.