Heuptassen voor heren

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Ze zijn weer terug van weggeweest: de heuptassen

De bum bag, de belly bag, de waist bag en de Fanny Pack – allemaal benamingen voor hetzelfde item: de heuptas. Hoe je het ook noemt, de heuptas voor heren is ontzettend handig. Vooral festivalgangers kunnen tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder! Ben jij nog op zoek naar een mooi exemplaar? Bekijk dan snel ons assortiment.

Waarom een heuptas kopen?

De heuptas is weer helemaal terug van weggeweest. Gelukkig maar, want deze tas is niet enkel een modeding, maar het is ook gewoon hartstikke handig. Op festivals zijn rugzakken niet altijd toegestaan en dan biedt dit tasje een geweldige uitkomst. Het is klein, waardoor je het gemakkelijk bij je draagt zonder dat je daar moe van wordt, je kunt het op verschillende manieren dragen en je houdt ook je handen vrij. Je kunt dus onbezorgd dansen! Kies voor je favoriete merk heuptas voor heren. Koop bijvoorbeeld een leren heuptas voor heren van Bear Design, een imitatieleren exemplaar van Tommy Hilfiger of ga voor een adidas heuptas voor heren. Wil je een gewaagde kleur, zoals oranje of limoen, of koop je een heuptas voor heren in zwart die bij iedere outfit past?

Hoe draag jij je heuptas?

De heuptas werd altijd rond de heupen gedragen. Dat is nog steeds een goede optie, maar er zijn meer mogelijkheden. Sommige mannen dragen hun heuptas graag als crossbody op de rug. Het is kleiner en lichter dan een rugtas en je draait je heuptas gemakkelijk even naar voren wanneer je er iets uit wilt pakken. Je kunt hem ook als crossbody op de borst dragen. Een voordeel hiervan is dat niemand er ongemerkt iets uit kan pakken. Probeer de verschillende manieren uit en kijk wat het beste werkt voor jou!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help