adidas sportsweaters voor heren

22 Resultaten
Aanbevolen

22 Resultaten

Heren sportkleding van adidas

Adidas is een van de bekendste sportmerken van de wereld. De sportkleding van adidas is niet alleen comfortabel, maar ziet er bovendien cool en trendy uit. Heb je een nieuwe sportsweater nodig? Koop een adidas trui voor heren en je weet zeker dat je hier geen spijt van krijgt.

Voor sportievelingen én bankhangers

Een echte sportfanaat? Dan mag een adidas sweatshirt voor heren niet in jouw garderobe ontbreken. Een sweater is perfect voor een sportsessie in de winter. En koel je na het sporten snel af? Dan kun je een sweater kopen om je lichaam ook na het sporten warm te houden.

Sommigen vinden sporten heerlijk, terwijl anderen er niet aan moeten denken. Ben jij liever lui dan moe? Koop dan een adidas trui voor heren voor een van je bankhangsessies. En mocht je toch een keer met tegenzin de sportschool betreden, dan heb je in ieder geval de juiste sportkleding in huis.

Wanneer sporten met een hoodie?

In de zomer moet je er niet aan denken: sporten met een hoodie. In de wintermaanden is dit wel anders. Zeker als je het fijn vindt om ‘s ochtends of ‘s avonds te sporten, is het fijn om een adidas hoodie te dragen. Vroeg in de ochtend en laat op de avond kan de temperatuur namelijk flink dalen.

Sport je niet buiten? Dan kun je een fitness hoodie kopen om je gang naar de sportschool een stuk aangenamer te maken. Daarnaast kan een hoodie prettig zijn na je cooling down. Een lekkere trui zorgt ervoor dat je lichaam geleidelijk aan afkoelt, in plaats van te snel koud wordt. En dat is prettig, want te snel afkoelen na het sporten kan voor vervelende spierpijn zorgen.

Hoodie of vest?

Hoodies en vesten worden vaak door elkaar gehaald. Wat is het verschil nu eigenlijk? Simpel: de rits. Een hoodie heeft nooit een rits. Je trekt deze trui dan ook altijd over je hoofd aan en uit. Vind je dit onhandig? Bekijk dan onze sportvesten van adidas. Een sportvest heeft namelijk wel een rits. In tegenstelling tot een hoodie hoef je een vest dus niet over je hoofd aan en uit te trekken.

Adidas hoodies heren met of zonder capuchon

In onze shop vind je vele verschillende adidas sweaters voor heren. Heeft een sweater met capuchon jouw voorkeur? Geen probleem: op deze pagina vind je vele adidas sweaters voor heren met zachte capuchon. Draag je liever een hoodie zonder capuchon, maar bijvoorbeeld met een opstaande kraag? Dan slaag je ook in onze online shop.

Tip: je kunt de filters gebruiken om sneller te vinden waar je naar op zoek bent. Klik hier bijvoorbeeld op 'capuchon', en je krijgt alleen sweaters met capuchon te zien.

Shop in de adidas hoodie heren sale

Niet te veel geld uitgeven aan jouw adidas hoodie voor mannen? Bekijk dan de adidas hoodies heren in de sale. Koop je jouw hoodie in de sale? Dan kun je een echte adidas dragen zonder hier veel geld aan uit te geven. Dat is nog eens lekker besparen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.