Fossil kettingen voor heren

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Voeg wat extra's toe aan je outfit met stoere sieraden van Fossil

Een stoer sieraad voegt echt wat toe aan je outfit. Kies bijvoorbeeld een stoere armband, ring of ketting, en je totale look ziet er meteen heel anders uit dan zonder deze sieraden.

Een Fossil ketting voor heren van rvs of een combinatie met leer

Een Fossil ketting voor heren wordt gemaakt van rvs in een zilverkleur, maar kan ook bestaan uit een combinatie van leer met rvs. De sluiting van de kettingen bestaat uit een slotje dat je met je vinger of nagel kunt openen. Hierdoor blijft de ketting goed zitten en loop je minder kans om het sieraad te verliezen.

Fossil ketting met hanger of zonder hanger

Als je een Fossil ketting gaat uitzoeken, heb je de keuze tussen een Fossil ketting met hanger of een ketting zonder hanger. Een heren collier van Fossil kan twee hangers hebben of juist een enkele hanger. Het is dus maar net wat bij jou de voorkeur heeft.

Maak je outfit nog meer af met andere sieraden van Fossil sieraden

Blijft het bij alleen een ketting? Of kies je ook voor andere sieraden van Fossil, zoals een stoer horloge of een armband? Wanneer je meerdere sieraden toch too much vindt, kun je bijvoorbeeld ook de ene dag een horloge van Fossil dragen en de volgende dag kiezen om een Fossil ketting voor heren om te doen.

Leuk cadeau om te geven

Wist je trouwens dat Fossil naast een ketting voor een man ook sieraden heeft voor vrouwen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie oorbellen of een ring. Je kunt dus niet alleen een sieraad van Fossil aan je vriend of vader geven, maar ook je partner, moeder of een vriendin verrassen met een mooi sieraad van Fossil!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.