Tommy Hilfiger sneakers voor heren

20 Resultaten
Aanbevolen

20 Resultaten

Trendy Tommy Hilfiger sneakers voor heren vind je bij wehkamp

Dit Amerikaanse modemerk is al tientallen jaren enorm populair. Tommy Hilfiger startte als een modemerk exclusief gericht op mannen. Inmiddels kunnen ook dames terecht bij Tommy. In onze wehkamp-collectie vind je geweldige Tommy dames sneakers. Onze herencollectie sneakers van Tommy is enorm uitgebreid. Je vindt hier sneakers van verschillende materialen en in diverse kleuren. Alle sneakers dragen het duidelijke rood-wit-blauwe Tommy logo. Op de ene sneaker is het subtiel aanwezig en op de andere sneaker kan je er niet omheen.

Tommy sneakers voor heren voor elk seizoen

Wie zegt dat je sneakers alleen kan dragen in de lente of in de zomer als de zon schijnt? Sneakers van Tommy Hilfiger draag je het hele jaar door. Ze zitten veel te lekker en zijn te mooi om de helft van het jaar in de kast te laten staan. Draag op koudere dagen leren of suède Tommy Hilfiger sneakers voor heren. Op zomerse dagen voel je de sneakers van textiel bijna niet aan je voeten zitten. Je hoeft niet bang te zijn voor blaren. Op alle sneakers van Tommy blijf je de hele dag comfortabel doorlopen.

De juiste Tommy sneaker voor elke gelegenheid

Sneakers van Tommy draag je niet alleen in je vrije tijd. In combinatie met je kostuum van Tommy Hilfiger Tailored krijgt je doorsnee pak een catchy look. Of combineer een Tommy Hilfiger chino met Tommy Hilfiger sneakers heren in blauw. Zoek je sneakers die matchen met al jouw kleding? Kies dan voor Tommy Hilfiger sneakers heren in zwart. Met de sneakers uit de Retro Runner collectie kan je niet stil blijven staan.

Elke man heeft witte sneakers in zijn kast

De witte sneaker is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Elke man heeft witte sneakers in zijn kast staan en waarom dan geen witte sneakers voor heren van Tommy Hilfiger? Net als zwart kan je witte sneakers heel goed matchen met andere items uit je garderobe.

Vind jouw Tommy sneakers in de sale

Ons aanbod van Tommy Hilfiger sneakers in de sale voor heren is divers. Je vindt hier continu een wisselend aanbod van de verschillende modellen sneakers van dit Amerikaanse merk. Ook andere items van Tommy Hilfiger zijn terug te vinden in de sale en vaak vele euro’s goedkoper dan de oorspronkelijke prijs. Schaf vandaag nog een paar sneakers aan!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.