Birkenstock slippers & clogs voor heren

12 Resultaten
Nieuwste collectie

12 Resultaten

Wie kent de slippers of schoenen van Birkenstock niet? Zelfs influencers op social media lopen ermee weg. Maar wat maakt een paar slippers van dit merk nu zo bijzonder? Allereerst vallen de trendy modellen, prints van de slippers en de kleuren van de nieuwste collectie van Birkenstock op. Kies voor een neutraal paar slippers dat je zelfs casual op je werk kunt dragen (zoals de zwarte Eva Gizeh Birkenstocks) en voor een paar trendy stappers voor een avondje terras.

Wat maakt Birkenstock slippers voor heren zo bijzonder?

Over het ontwerp van het voetbed van een paar Birkenstocks valt niet te twisten. Het ergonomisch gevormde voetbed ondersteunt de voet waar nodig en kan zelfs helpen rugklachten te verminderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat professionals in de zorg en in de horeca hun Birkenstocks nooit in de kast laten staan.

De natuurlijke materialen die worden gebruikt bij het maken van een paar Birkenstock slippers zorgt voor een goede afvoer van transpiratievocht. Je voeten blijven droog, waardoor je minder kans hebt op blaren en voetklachten. De spieren van de voet worden gestimuleerd op gezonde wijze. Je merkt bij het dragen van een paar Birkenstocks al snel dat je voeten minder snel vermoeid raken, ook bij veel staan en lopen. Combineer je slippers met trendy chino's, een korte broek of met je favoriete jeans.

Ervaar het comfort van stijlvolle herenslippers

Neem de proef op de som en ervaar zelf waarom zoveel mensen kiezen voor het lopen op Birkenstocks. Geef je voeten (en je rug) de juiste ondersteuning en comfort met een paar slippers van een uitstekende kwaliteit. Ontdek ons ruime assortiment herenslippers en instappers en vergeet vooral niet de voordelige Birkenstocks voor heren in de sale te bekijken. Zo heb je extra goedkoop de meest comfortabele herenschoenen in huis.

Na het bestellen van jouw nieuwe favoriete stappers zorgen wij voor een snelle levering van je bestelling. Betalen voor je aankoop doe je bij ons op jouw manier, namelijk direct, achteraf of makkelijk in termijnen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.