Groene broeken voor heren

100 Resultaten
Aanbevolen

100 Resultaten

Kleed je in een groene broek voor heren van wehkamp

Wil je eens wat anders dan die eeuwige blauwe jeans, die zwarte pantalon of een bruine chino? Overweeg groen. Wij hebben diverse modellen broeken in verschillende varianten groen, van limoen tot olijfgroen. Ook jouw favoriete kleur groen zit daar zeker bij. Probeer een van onze groene jeans. Als je je ook nog eens realiseert dat groen staat voor frisheid, energie en ontspanning, dan weet je wel welke kleur broek je in je winkelmandje stopt.

Een groene broek combineren is voor heren echt niet moeilijk

Groen is een uitstekende kleur om te combineren. Een shirt in een lichte kleur groen staat heel goed bij een cargo broek voor heren in groen van een donkere tint. Je kan het bijna niet fout doen. Ook combineert groen perfect met andere kleuren uit de natuur, zoals bruin, geel en rood. Vind je het lastig om te matchen met groen? Begin dan met een korte broek in groen voor heren in een zachte groene tint en ontdek of het wat voor je is. Ook kan je beginnen met groene accessoires zoals een groene sjaal of een groene stropdas. Staan warme tinten je goed, kies dan voor een broek in olijfgroen, mosgroen of geelgroen. Koele tinten groen zijn appelgroen, limoen, dennengroen en pistache. Vind zo eenvoudig de chino broek voor heren in groen die jouw uitstraling versterkt.

Ook groene herenbroeken shop je heel goedkoop in de sale

Ben je overtuigd van de kleur groen? Vind jouw cargo broek voor heren in groen nu heel goedkoop in de sale. In onze wehkamp-outlet zetten wij ook groene broeken in het zonnetje. Deze broeken shop je nu vaak met vele euro’s voordeel. Kom regelmatig kijken, want onze outletcollectie wisselt geregeld.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën