POP top teaser image

Gouden zonnebrillen voor heren

32 resultaten
nieuwste collectie

32 resultaten

Een gouden zonnebril voor heren: oogverblindend mooi

Heb jij oog voor stijl, dan houd jij vast ook van de mooiste herenmode. Jij gaat dan ook altijd goed gekleed de deur uit. Ook steek je tijd in het bij elkaar zoeken van de mooiste accessoires om je outfit naar een hoger niveau te tillen. Met een gouden zonnebril bescherm je je ogen tegen de felle zon en zie je er ook nog eens bijzonder stijlvol uit. Bekijk direct ons ruime aanbod met de mooiste modellen.

Verschillende modellen van de zonnebril voor heren met een goud montuur

Er zijn verschillende modellen en merken van deze felgekleurde zonnebrillen verkrijgbaar. Een Ray Ban zonnebril in het goud voor heren is bijvoorbeeld bijzonder populair. Een van de tijdloze modellen is de pilotenbril in het goud. Door de grote glazen heb je een vrij zicht zonder last te hebben van de zon. Kijk ook goed welke vorm zonnebril bij je gezicht past. De pilotenbril staat heel goed bij een hartvormig gezicht. Bij een ovaal gezicht past ieder montuur, terwijl je de ronde zonnebril liever niet bij een rond gezicht draagt. Heb je juist een vierkant gezicht met scherpe gelaatstrekken, dan is een ronde zonnebril voor heren in het goud wel een heel goede keuze. Camera, Ray-Ban en Ralph Lauren zijn merken waar je een ronde zonnebril voor heren in goud van koopt.

Een gouden zonnebril voor heren bestellen bij wehkamp

Bekijk op je gemak alle gekleurde zonnebrillen die we voor je hebben klaargezet. Heb je weinig tijd of wil je gewoon snel een keuze maken, dan gebruik je de zoekfilters. Selecteer hier bijvoorbeeld het merk en type montuur. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.