Zwarte stropdassen voor heren

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

De zwarte stropdas - perfect voor iedere gelegenheid

Modetrends voor stropdassen komen en gaan, maar met een stropdas in de kleur zwart zit je altijd goed. Of je nu voor een casual-chique look gaat of er zakelijk uit moet zien voor werk, met zwart sla je de plank nooit mis. Bij ons vind je de mooiste zwarte stropdassen voor iedere gelegenheid. Welke kies jij?

Zwarte stropdas kopen – waar let je op?

De ene stropdas is de andere niet. Zo heb je de keuze uit een normale en een dunne stropdas in zwart. Een dun exemplaar is modern en oogt wat meer casual. Als je iets breder gebouwd bent, kies je echter beter voor een wat bredere variant om de verhoudingen van je outfit in balans te houden. Ook het materiaal is belangrijk. Een linnen stropdas is meer casual, terwijl zijde het perfecte materiaal is voor een zwarte stropdas voor een bruiloft. Wil je in het zwart, maar tegelijkertijd opvallen? Overweeg dan een zwarte vlinderstrik! Als je zwart iets te contrasterend vindt voor bij je witte overhemden is een grijze stropdas een goed alternatief.

Hoe duur is een stropdas?

Wanneer je een zwarte stropdas kopen wilt, wordt een groot deel van de prijs bepaald door het merk en het materiaal. Een goed product hoeft echter niet duur te zijn. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een goedkope zwarte stropdas van glanzend zijde. Zolang je de das goed strikt en zolang hij recht zit, loop jij er altijd stijlvol bij met een zwarte stropdas. Probeer nieuwe stropdasknopen uit en draag je accessoire bij je favoriete overhemd. Zwarte stropdassen passen vrijwel overal bij, dus je zult geen problemen ondervinden bij het uitzoeken van een outfit die bij je nieuwe das past.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.