POP top teaser image

Jil Sander eau de parfum voor dames

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Jil Sander parfum: zinnenprikkelend

Een Jil Sander parfum prikkelt je zintuigen. Met dit geurtje ben je klaar voor een zwoele zomeravond op het strand of een gezellig wijntje bij de open haard, of om een saaie dag op kantoor te rocken. In onze webshop vind je het perfecte Jil Sander parfum voor dames door de opties rustig te bekijken of gebruik te maken van het zoekfilter. Selecteer alle luchtjes bijvoorbeeld op geurtype, inhoud of prijsklasse. Gebruik het parfum in combinatie met de heerlijke Jil Sander lichaamsverzorging voor een extra luxueus effect!

Jil Sander Sunlight eau de parfum

Een van onze favorieten is ongetwijfeld de Jil Sander Sunlight eau de parfum. Sunlight is een superbloemig en -vrouwelijk geurtje. Match eventueel met je partner door hem Sun Men van Jil Sander cadeau te doen. Wedden dat je wegdroomt over verre en zonnige vakantiebestemmingen? Houd je het liever iets dichter bij huis? Dan is Jil Sander no 4 parfum, een lekker aards en houtachtig geurtje, iets voor jou. Ideaal om tijdens een gezellig etentje te dragen. Tot slot is Jil Sander Simply eau de parfum een heerlijk poederig en bloemachtig geurtje. Simply bevat onder andere viooltjesblad, mandarijn, nootmuskaat en muskus.

Bestel je Jil Sander parfum voor dames direct

Kun jij wel een lekker luchtje gebruiken? Of wil je iemand anders met dit frisse parfummetje verblijden? Bestel je parfum van Jil Sander dan direct. Wij bezorgen je pakket de volgende werkdag en helemaal gratis als je voor minimaal 20,- bestelt. Betalen doe je vooraf, achteraf of gespreid. Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Check dan de veelgestelde vragen of neem contact op met de klantenservice. We zijn bereikbaar via de chat, telefoon of app. Ons enthousiaste team helpt je graag bij je aankoop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.