TomTom totale collectie

Ben je vaak onderweg met de auto of ben je een fanatieke sporter? Dan kun jij de innovatieve producten van TomTom goed gebruiken! Met een TomTom navigatie vind je altijd en overal de weg. De TomTom sp ...

11 resultatensorteren op
aanbevolen

TomTom totale collectie

TomTom biedt veel innovatieve oplossingen voor mensen die op verschillende manieren aan het bewegen zijn. Het merk loopt binnen de autonavigatie wereld al jaren voorop en heeft daarnaast kwalitatief goede sporthorloges en action cams voor de echt sporter.

TomTom navigatiesystemen

Van A naar B rijden is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De TomTom navigatiesystemen zijn dankzij slimme technologieën altijd betrouwbaar en accuraat. Naast autonavigatie heeft TomTom ook vrachtwagennavigatie, motornavigatie en fietsnavigatie. Voor iedereen is er een geschikte manier van navigeren waar je ook bent.

TomTom sporthorloges

Houd je hartslag, snelheid en afstand gemakkelijk en effectief in de gaten met een TomTom sporthorloge. De sporthorloges zijn tegelijkertijd activiteiten trackers, dus je houd de hele dag bij hoeveel je nu eigenlijk in beweging bent geweest. Deze data wordt ook opgeslagen zodat je je progressie kunt meten. Ideaal als toevoeging voor je sportschema!

TomTom action cams

Ze kunnen tegen water, weer, stof, zand en bijna alle andere omstandigheden. De TomTom Bandit is de ideale action cam voor de echte sporter of avonturier. Bevestig hem aan je helm, surfplank, skateboard etc. voor prachtige point of view beelden. De camera’s zijn compatible met iedere smartphone en zijn via bluetooth of wifi te besturen. Waar ga jij de action cam voor gebruiken?