Jurken & rokken

Een LED tv is de opvolger van de LCD tv. De LED tv biedt een mooier, contrastrijker beeld met betere kleuren. Bovendien verbruikt de LED tv tot 30% minder energie. LED tv’s van merken als Samsung en Philips zijn flinterdun en zijn daardoor gemakkelijk weg te werken in het interieur.

LED tv

De LED tv is een variant van de LCD tv. Het LED scherm gebruikt dezelfde technologie als het LCD scherm, maar zorgt als opvolger van het LCD scherm voor een contrastrijker beeld met levendige kleuren. De LED tv is de meest gebruikte en populairste televisiesoort op dit moment. De LED televisies worden steeds dunner gemaakt en zijn speciaal ontworpen om eenvoudig weg te werken in je interieur. De LED tv verbruikt bovendien steeds minder energie: tot 30% minder als de LCD tv. De LED televisies komen in HD-ready, Full HD en Ultra HD resolutie.

De televisies komen in verschillende inch maten. De inch maten van LED tv’s lopen van 19 inch tot en met 80 inch. Daarnaast beschikken veel LED televisies over 3D technologie, waarmee de films in 3D worden getoond. De LED tv kan over Smart functies beschikken en daarmee vele mogelijkheden via Wi-Fi op het internet benutten. Gecertificeerde televisies kunnen via de CI+ module digitale televisie van onder andere Ziggo en UPC ontvangen, zonder dat er een extra digitale televisie decoder aan te pas komt. Belangrijke LED tv’s zijn de Samsung LED tv en de LG LED tv. Daarnaast zijn Panasonic, Philips en Sony belangrijke merken LED televisies.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.