Jurken & rokken

Eenmaal voorzien van een HD tv wil je natuurlijk ook in de hoogste kwaliteit televisie kunnen kijken. Met een digitale TV ontvanger die HD ondersteund zoals de Humax IR-HD5300C is dit mogelijk. Zo kijk je je favoriete tv programma in Full-HD kwaliteit. Wil je ook kunnen opnemen? Kies dan voor een digitale HD tv ontvanger met harde schijf zoals de Humax IHDR-5200C of IHDR-5400C.

Digitale ontvanger

Wil je digitale tv kijken, dan heb je een digitale ontvanger nodig. Dit apparaat wordt ook vaak een decoder genoemd, omdat hij het digitale signaal dat binnenkomt via de kabel omzet voor gebruik door je televisie. Alle digitale data (nullen en enen) moeten immers worden vertaald naar pixels op je beeldscherm. Zo kun je alle zenders bekijken die er in je pakket zitten. Daar zorgt je digitale ontvanger voor. Wij hebben diverse soorten ontvangers voor je om uit te kiezen. Kijk op je gemak wat de verschillen zijn en welke het geschiktst is voor het omzetten van het digitale signaal dat jouw kabelaanbieder doorgeeft. Voor je het weet, heb je jouw ideale digitale ontvanger gevonden. Je profiteert daarbij altijd van onze prima service en natuurlijk van een scherpe prijs voor producten van goede kwaliteit. Daar staat wehkamp.nl voor!

Een losse digitale ontvanger of een compleet pakket

Heb je een smartcard van je kabelaanbieder gekregen met alle abonnementsgegevens erop? In veel digitale ontvangers kun je deze card laten uitlezen, zodat je altijd de juiste zenders kunt ontvangen. Heb je bijvoorbeeld het sportpakket, dan ziet de digitale ontvanger aan je smartcard dat hij ook alle sportzenders door mag geven. Naast een losse ontvanger kun je ook een compleet startpakket voor digitale televisie aanschaffen. Of misschien wil je een digitale ontvanger die je in je televisie kunt steken, de zogenaamde insteekkaart of tv-module? Uiteraard hebben we die ook voor je. Zoals je van ons gewend bent, kun je voor alles bij ons terecht. Kies de digitale ontvanger die het beste bij je past en geniet van je haarscherpe zenders!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.