Radio's

Radio CD speler

Micro en mini sets zijn de draagbare opvolger van de hifi-sets. Microsets van merken als Philips en Sony hebben een ingebouwde versterker, cd-speler, tuner (radio) en usb-aansluiting. Er zijn verschil ...

19 resultatensorteren op
aanbevolen

Radio/cd-speler

Ah, even een lekker muziekje luisteren… Wordt het de radio of pak je er een cd bij die je graag wilt horen? Met een radio/cd-speler haal je het beste van twee werelden in huis. Welke soort muziek je ook zin in hebt, alles is binnen handbereik. In ons uitgebreide assortiment vind je altijd een radio/cd-speler die precies past bij wat jij in gedachten hebt. Dat kan een ouderwetse gettoblaster zijn, maar ook een lieftallig klein radiootje. Zeg het maar, jij mag kiezen! Je weet dat je bij wehkamp.nl altijd kunt rekenen op een optimale prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service. Dat maakt het kiezen van je nieuwe radio/cd-speler een stuk makkelijker. Bovendien hebben we topmerken als JVC, Sony en Akai voor je opgenomen in ons assortiment. Daardoor weet je dat je kiest voor hoogstaande kwaliteit. Alleen de specificaties verschillen. Kijk dus op je gemak rond en je komt automatisch uit bij je ideale radio/cd-speler!

Wil je een radio/cd-speler met iPod dock? Dat kan!

Handig is dat toch, dat er tegenwoordig radio/cd-spelers zijn waarmee je ook nog eens je iPod of iPhone kunt opladen! Sterker nog: ze bieden je ook vaak meteen de mogelijkheid om de muziek die erop staat af te spelen. Sowieso weten de modellen uit ons aanbod wel raad met diverse digitale muziekkanalen, want ook als je een cd hebt gebrand met mp3’s of wma’s, dan speelt hij ze voor je af. Heeft de radio/cd-speler een USB-ingang, dan kun je zelfs vanaf een USB-stick je favoriete muziek luisteren. De geluidskwaliteit die uit de boxen komt, hangt daarbij af van de bestanden. Maar aan de kwaliteit van de luidsprekers zal het niet liggen!