Sport T-shirts voor dames

327 Resultaten
Aanbevolen

327 Resultaten

Sport t-shirt nodig? Shop hier het shirt dat bij je past!

Als je van sporten houdt, is het best handig om meer dan één sportshirt te hebben. Niet alleen omdat er zoveel leuke sportshirts voor dames verkrijgbaar zijn, maar ook omdat de shirts vaak al na één keer sporten in de was gaan. Wanneer je vaker dan één keer per week sport, heb je aan één of twee sport T-shirts waarschijnlijk niet voldoende.

Verschillende merken met geweldige sport items

Als je alleen al even langs deze pagina met sportshirts voor dames scrolt, zie je meteen dat er héél veel keuze is. Verschillende merken, zoals adidas, Rukka, ESPRIT, Only en Nike verkopen namelijk T-shirts om in te sporten. Wij hebben alvast een voorselectie voor je gemaakt, waardoor alleen de allerleukste shirts op deze pagina te vinden zijn!

Nike dames sportshirts

Nike mode is erg populair en wordt vaak gekozen om te dragen tijdens het sporten. Het is algemeen bekend dat vrouwen die sporten in een sportshirt van dit merk een volgende keer opnieuw voor hetzelfde merk kiezen. Dat geldt ook voor andere merken, zoals adidas mode en Only. Logisch, want waarom zou je als een merk goed bevalt nog sportkleding van een ander merk aanschaffen?

Sportshirt lange mouwen voor dames of korte mouwen?

Vraag je jezelf af of je beter kunt sporten in een shirt met lange mouwen? Of krijg je het dan veel te warm en is het beter om te kiezen voor een sport T-shirt voor dames met korte mouwen? De keuze verschilt per persoon. Sommige vrouwen hebben het zelfs als ze heel hard sporten nog niet echt warm, terwijl andere vrouwen het liefst altijd in een hemd zonder mouwen en een korte short hun work-out voltooien. Daarnaast is het ook afhankelijk van het type sport dat je beoefent. Zo kan het vrij rustige hatha yoga in de wintermaanden door veel vrouwen prima in een sportshirt voor dames met lange mouwen beoefend worden, maar is rennen op een lopende band waarschijnlijk prettiger in een sportshirt dames met korte mouwen.

Oversized lang sportshirt voor dames

Er is ook nog een groep vrouwen die de voorkeur biedt aan een fitness shirt voor dames die niet zo aansluit. Deze vrouwen kunnen het beste kiezen voor de oversized sportshirts. Deze shirts hebben een stoere look en zijn bijvoorbeeld heel geschikt om te dragen tijdens voetbal of basketbal.

Wat kleur tijdens het sporten of juist subtiel wit of zwart?

Het leuke aan de sport shirtjes is dat je kunt kiezen tussen veel verschillende kleuren. Kies je voor een subtiel wit sportshirt voor dames of ga je juist voor een opvallendere kleur, zoals geel, roze of paars?

Sport T-shirt met V-hals, U-hals of ronde hals?

Waar sommige vrouwen het liefst alleen maar bovenkleding met een V-hals dragen, zijn er weer anderen die juist een voorkeur hebben voor een ronde hals. Bij shirtjes met een ronde hals lijken de borsten optisch groter, terwijl vrouwen met een korte nek beter kunnen kiezen voor een V-hals. De sportshirts op deze pagina variëren ook qua hals, dus shop het type shirt dat het beste bij je past!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën