adidas badslippers voor dames

40 Resultaten
Aanbevolen

40 Resultaten

Comfortabele slippers met drie streepjes

Adidas is beroemd geworden vanwege zijn beeldbepalende sneakers, maar als we het hebben over de badslippers van adidas weten ook heel veel mensen direct waar we het over hebben. Deze simpele badslipper met 3 streepjes heeft dus naast de sneaker ook zeker zijn roem behaald.

3-stripes slippers in verschillende kleuren

Vroeger zag je de adidas slippers alleen in het donkerblauw en zwart, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Deze 3-stripes slippers zijn nu namelijk ook verkrijgbaar in andere kleuren. Er zijn nu bijvoorbeeld ook adidas slippers voor vrouwen in het roze. Deze roze adidas slippers lijken op de populaire slippers van vroeger, maar dan in een andere kleur. Naast de roze adidas originals slippers voor dames, ook wel adilette badslippers genoemd, is deze adidas slipper ook verkrijgbaar in groen of blauw. Er bestaan zelfs adidas slippers met een mooi patroontje.

Maak kennis met cloudfoam

Met de adidas cloudfoam dames slippers profiteer je van lichtgewicht demping tijdens het lopen. Het effect daarvan is dat het lijkt alsof je op wolken loopt. Wie beweert dat het lopen op badslippers niet comfortabel zou zijn, zou daarom echt eens deze slippers moeten uitproberen.

Genoeg momenten om comfortabele slippers aan te trekken

Douchen op de camping, een wandeling naar het strand, al lummelend in en rondom het huis; er zijn genoeg momenten waarop de slippers van adidas heel goed van pas komen. Het voordeel van deze slippers is dat je ze gemakkelijk aan- en uittrekt en dat ze jouw voeten de mogelijkheid bieden om te ademen. Zelfs wanneer je een lang stuk gaat wandelen raden we aan om naast het dragen van goede wandelschoenen ook een paar slippers in je tas te stoppen, zodat je altijd even kunt afwisselen als je voeten vermoeid voelen en wat extra lucht nodig hebben.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.