Reistassen voor dames

116 Resultaten
Aanbevolen

116 Resultaten

Jouw ideale reistas voor dames staat voor je klaar

Verblijf je een weekend in een heerlijk hotel, ga je voor je werk op zakenreis of vlieg je af en toe naar een ver land om je helemaal te ontspannen? Hoe vaak je ook op reis gaat, een handige en ruime grote reistas voor dames is onmisbaar. Wanneer je voor en tas kiest waarin je altijd nog net wat ruimte overhoudt, heb je altijd plek om leuke aankopen of souvenirs mee terug nemen. In onze webshop vind je mooie weekendtassen, compacte reistassen en rugzakken, maar ook superruime koffers en tassen waar je voor een week (of langer) al je spullen in kwijt kunt.

Uit het brede assortiment stel je moeiteloos een leuke set samen. Bijvoorbeeld van een reistas voor dames op wielen met een bijbehorende heuptas of een bijpassende rugzak in dezelfde kleurstelling. Zo reis je altijd in stijl!

Handige tassen voor in het vliegtuig

Check je als je gaat vliegen liever geen ruimbagage in? Dan is het fijn om over een reistas voor dames met handbagage afmetingen te beschikken. Met een dergelijk kleine reistas voor dames heb je een handige tas bij je waar veel in kan en die toch klein genoeg is om in de cabine van het vliegtuig te mogen.

Ben je een beetje handig met inpakken? Dan zal het je verbazen hoeveel je in een goede vliegtas mee kunt nemen. In onze webshop vind je de ideale reistas voor dames van handbagage formaat, van verschillende (designer) merken. Kies voor handige reisaccessoires, zoals een etui voor je paspoort en tickets, die je onder je kleding of om je nek draagt. Zo heb je onderweg altijd alles bij de hand.

Ga jij voor een luxe leren reistas voor dames, of voor een complete set tassen of koffers? Ontdek het assortiment in onze webshop en laat je nieuwe tassen snel door ons aan huis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën