Oranje vesten voor dames

Een vest komt in elk seizoen goed van pas. Je kruipt er heerlijk in weg in de winter en ook in de zomer is zo�n oranje vest voor dames fijn als de avonden wat kouder zijn. Wij hebben oranje damesvesten van verschillende materialen en zowel langere als kortere modellen. Vind in onze uitgebreide collectie jouw vest in oranje.

10 Resultaten
Aanbevolen

10 Resultaten

Met een oranje vest voor dames van wehkamp heb jij het elk seizoen lekker warm

Als je het in de winter gauw koud hebt, is het verstandig om meerdere laagjes te dragen. Zo houd je de warmte beter vast. Een oranje vest komt dan goed van pas. Bij zomerse temperaturen zijn laagjes net zo praktisch, want als het je te warm is, trek je een laagje uit. Het dragen van laagjes is niet alleen functioneel. Een vest staat ook nog eens goed en het biedt meer dan voldoende mogelijkheden voor variatie. Kortom: een oranje damesvest is een echt basisstuk dat je zeker in je kast moet hebben.

Eindeloos variëren met je oranje damesvest van wehkamp

Onze oranje damesvesten bieden je veel mogelijkheden om verschillende stijlen te creëren. Een oversized oranje vest in combinatie met jeans en boots zorgt voor een stoere look. Ook een lang oranje damesvest staat goed bij een casual look. Je vrouwelijke kant accentueer je als je je oranje damesvest off-shoulder draagt. Wil je je vest naar je werk dragen? Kies voor een combinatie met een jurk of een rok en draag hier enkellaarsjes of oranje sneakers onder. Laat de kleur oranje terugkomen in je accessoires zoals je tas, je oorbellen of een ketting. Je vest kun je ook stylen met een grote riem. Kleuren die goed samengaan met oranje zijn aardetinten zoals ecru, camel of kaki. Blauw, groen en geel zorgen voor meer contrast. Heb jij het lef om voor zo’n spannende kleurencombinatie te kiezen?

Oranje damesvesten van verschillende materialen

Wij overdrijven niet als we zeggen dat de keus aan oranje vesten enorm is bij wehkamp. Naast de verschillende modellen en de diverse tinten oranje zijn onze vesten verkrijgbaar in diverse materialen. In zo’n wollen oranje vest krijg jij het niet koud in de winter. Een oranje fleecevest kan ook prima als tussenjas dienen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de modellen met korte en lange mouw. Tja, over onze oranje vesten raken wij niet uitgepraat.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.