Cardioapparatuur

Of je nu cardiotraining, krachttraining of allebei doet. Goede fitnessapparatuur is het halve werk. Draai je dagelijkse rondjes op de hometrainer, doe een volledige work-out op de crosstrainer of de roeitrainer, werk aan je conditie op de crosstrainer of loopband. De technische hoogstandjes van merken als Flow Fitness, Pro-Form en Reebok zorgen ervoor dat jij optimaal je oefeningen kan doen.

61 resultaten
aanbevolen

61 resultaten

Koop je fitnessapparatuur voor thuis

Je werkt graag aan een gezond lichaam. Wil je daarnaast enkele kilo's verliezen en strakker in je vel zitten, dan is de gang naar de sportschool de logische keuze. Wie echter na enkele weken merkt weinig tijd of geen zin meer te hebben de deur uit te gaan, zit dan opgescheept met een duurbetaald abonnement dat niet meer wordt gebruikt. Daarom is investeren in home trainings een uitstekend idee, zodat je gebruikmaakt van je eigen fitnessapparatuur voor thuis op een moment dat jou uitkomt.

Cardio met je eigen fitnessapparaat

Cardio is goed voor hart en bloedvaten. Hier hoef je echt niet kilometers voor te joggen: met het juiste fitnessapparaat doe je dat gewoon thuis. Een fitness apparaat voor thuis waar je je cardiotraining op kunt doen, is snel gevonden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan roeitrainers, loopbanden en spinningfietsen. Gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van spinningfietsen en wil je een pittige training? Laat je dan verleiden door de vele weerstandsniveaus op fietsen speciaal voor spinning.

Fitness apparaten voor thuis in de meest uiteenlopende prijsklassen

Er is een zeer divers aanbod van fitnessapparatuur voor thuis. Daarnaast kun je fitnessapparatuur kopen dat past bij ieder budget. De basic modellen doen precies wat je nodig hebt, en hebben iets minder technische snufjes. Wel is basic apparatuur voor home trainings budgettair gezien voor vrijwel iedereen haalbaar. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld loopbanden van een minder bekend merk en tegen een vriendelijke prijs. Hetzelfde geldt voor roeitrainers, die in de meest uiteenlopende soorten en prijsklassen verkrijgbaar zijn.

Fitnessapparatuur kopen voor krachttraining

De trilplaat is een fitnesstoestel dat bijzonder geschikt is voor krachttraining. Een trilplaat verbrandt vet en verbetert de botdichtheid en bloedsomloop. Trilplaten zorgen ook voor de versterking van spieren en passen dan ook bij je wanneer je je richt op het opbouwen van spiermassa. Trilplaten hebben doorgaans diverse standen, die geheel zijn aan te passen aan je persoonlijke doelen en trainingsniveau. Naast eerder genoemde voordelen is een trilplaat ook goed om cellulitis tegen te gaan en te bestrijden. Een trilplaat is een handzaam apparaat dat je eenvoudig opbergt na elk gebruik.

Waar moet je op letten wanneer je een fitnesstoestel kopen gaat?

Ben je van plan om fitness materialen voor thuis te kopen, dan wil je een miskoop voorkomen. Het helpt je niets als je nieuw gekochte materialen na korte tijd als misplaatste accessoire stof staat te vangen. Denk er dan in de eerste plaats goed over na wat je thuis wilt gaan doen. Sta je normaliter veel op de loopband of crosstrainer, dan is dat het eerste waar je bij een nieuwe aankoop aan denkt. Heb je daar helemaal niets mee, en is roeien meer jouw ding? Ook dan vind je alles wat je zoekt. Denk ook na over je doelen: wat wil je bereiken met het sporten thuis? Ben je aan het trainen voor een specifieke wedstrijd of wil je simpelweg in vorm blijven en zoek je bovendien naar een beetje ontspanning? Voor het trainen voor wedstrijden heb je apparaten met meer trainingsniveaus nodig, terwijl puur recreatief sporten minder eisen met zich meebrengt. Het aanbod van fitnessapparaten is divers en veelzijdig, waardoor je altijd vindt wat je nodig hebt om het sporten thuis tot een succes te maken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.