Nerf schietspeelgoed

Nerf heeft een stoer assortiment met blasters die foam darts afvuren. Nerf is er voor jongens zoals de N-Strike waarmee je battles met je vrienden naar een hoger niveau tilt. Voor de meiden is er de Nerf Rebelle. De Nerf Rebelle Secret Agent Bow heeft door zijn speciale pijlen een bereik van 25 meter. Met de decoder kun je de geheime boodschap op de pijlen lezen. Ga de strijd aan!

18 resultaten
aanbevolen

18 resultaten

Een Nerf kopen voor de spannendste battles

Met een Nerf pistool speel je met jouw kids de spannendste battles. De pijltjes zijn gemaakt van schuim en zijn dus veilig om mee te spelen. Nerf guns of Nerf pistolen zijn zowel binnenshuis als buiten te gebruiken en met de speciale Nerfs voor Fortnite battles waan je jezelf helemaal in het populaire Fortnite spel!

De Fortnite Nerf pistolen zijn tot in de kleinste details gebaseerd op de blaster waarmee je in dit razend populaire spel de Storm ontwijkt en je vijanden te lijf gaat. Kortom, met een veilig Nerf geweer of een Nerf pistool van Fortnite leven kinderen (en stiekem ook de volwassenen) zich buiten of binnenshuis volledig uit met een spannend schietspel. Het leukste buitenspeelgoed vind je in onze webshop!

Onze collectie Nerfs Ultra

De Nerf Ultra pistolen in onze webshop zijn de crème de la crème onder de Nerf pistolen. De enorme afstand die de Nerf darts kunnen afleggen en de supergrote dart trommel van dit pistool maken het Nerf schieten nog leuker! De darts voor de Ultra pistolen zijn gemaakt van het speciale Ultra-schuimrubber. Hiermee ben je je vijanden te snel af en beschik je over een uitstekend Nerf pistool! Bekijk alle Utra Nerfs in onze webshop en ontdek jouw favoriet! Tip: koop gelijk een goede voorraad Nerf pijltjes, dan zit je nooit in het heetst van de strijd zonder munitie.

Welke Nerf wil jij kopen?

Ben je op zoek naar een leuke Dinosquad Nerf gun in de vorm van een dinosaurus? Of ga je voor het stoere werk met een Nerf pistool in groot formaat? Een Ultra Nerf pistool in klein formaat of een compacte Elite is een perfect Nerf pistool dat je makkelijk meeneemt op vakantie of naar een wedstrijdje met schietspeelgoed buitenshuis.

Geef jezelf of iemand anders een leuke Nerf gun cadeau. Een Nerf kopen en snel geleverd krijgen? Dat doe je in onze uitgebreide webshop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.