Kinderkussens

Vanaf een zekere leeftijd zijn kinderen klaar om op een kussen te slapen. Een kinderkussen is dunner en zachter dan een volwassen hoofdkussen. Zodat je kindje comfortabel kan slapen. Bij Wehkamp vind je een ruim assortiment kussens voor kinderen.

Een kinder hoofdkussen voor het kind in de groei

Een hoofdkussen voor in bed is bedoeld om de nek en het hoofd optimaal te ondersteunen, waardoor het ontspant en in de nacht herstelt van de belasting overdag. Een hoofdkussen voor kinderen is speciaal voor de lichaamsbouw van het kind. Waar volwassenen in verhouding brede schouders en een klein hoofd hebben, hebben kinderen juist een relatief groot hoofd en smalle schouders. Daarom gebruik je voor je kind geen standaard kussen, maar kies je voor een speciaal kussen voor kinderen. Wil je een kinderkussen kopen, dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres.

Een kinderkussen in verschillende uitvoeringen voor iedere leeftijd

Je gebruikt een kinderkussen vanaf de leeftijd van een jaar of twee. Deze kinderen zijn sterk genoeg om niet met het gezicht in het kussen verstrikt te raken. Het is altijd belangrijk om te kiezen voor een kussen dat luchtdoorlatend is en eventueel transpiratievocht absorbeert, zoals een kinderkussen van katoen. Voor baby's met reflux zijn overigens speciale kussens verkrijgbaar. Dit zijn stevige kussens die iets schuin lopen waardoor het maagzuur minder makkelijk de keel en mond in loopt. In de online shop vind je kussens voor kinderen van verschillende merken, zoals Polydaun, W, Briljant Baby, ABZ en AeroSleep.

Een kinderkussen kopen bij wehkamp

Bij wehkamp koop je een kinderkussen in verschillende maten. Denk aan een kinderkussen in 40x60, 50x60 of 60x70. Bij de keuze geldt wat jou het meest praktisch lijkt voor je kind. Met een mooi setje beddengoed zorg je voor enige bescherming van het kussen, maar geef je het bed ook een uitnodigende uitstraling. Zorg je ervoor dat wij vandaag je bestelling hebben ontvangen? Dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help