Lattenbodems

106 Resultaten
Aanbevolen

106 Resultaten

Een goede nachtrust dankzij een lattenbodem van wehkamp

Een goede lattenbodem kopen bij je bed is een belangrijke basis voor een nacht goed slapen. Je wilt een houten lattenbodem die niet kraakt en niet verschuift. Ook moet de bodem je lichaam goed ondersteunen. Zo zijn er heel wat punten om af te vinken in je zoektocht naar een goede bedbodem. Gelukkig kan je bij ons een lattenbodem kopen die voldoet aan al jouw wensen.

Het belang van een goede houten lattenbodem

Je matras kan nog zo goed zijn, als de lattenbodem van 90x200 dat niet is, dan slaap je nog steeds niet goed. De latten van de bodem zorgen voor een goede drukverdeling. De bodem zorgt voor ruimte tussen je matras en het bed waardoor de lucht beter circuleert. Kies je voor een bodem met verschillende zones, dan kan je de latten zo verschuiven dat ze de zwaartepunten van je lijf, zoals je schouders en je heupen, extra ondersteunen. Dat zorgt voor maximaal comfort. Wil je de druk nog beter over de bodem verdelen, kies dan voor een van onze schotelbodems. Deze kunststofschotels bewegen onafhankelijk van elkaar naar beneden. Zo is de drukverdeling nog beter.

Ga jij voor een verstelbare lattenbodem?

Vind jij het heerlijk om ’s avonds nog wat te lezen in bed of laat je je graag verwennen met een luxe ontbijt op bed? Een verstelbare lattenbodem is ideaal. Vanuit je bed bedien je eenvoudig de bovenkant én de onderkant van je bed. Houd er bij een elektrische lattenbodem kopen rekening mee dat je bij een tweepersoonsbed niet een tweepersoonsmatras kunt aanschaffen. Je hebt twee eenpersoonsmatrassen nodig zodat je partner en jij allebei jullie eigen bodem kunnen bedienen en je eigen matras meebeweegt. Onze split toppers kunnen een goede oplossing zijn als je toch een gezamenlijk matras wilt.

Koop ook je bedframe bij wehkamp

Je stemt je bedframe lattenbodem af op de maat van je bodem. Als je lattenbodem van 140x200 niet bij je bedframe lattenbodem past, dan gaat de bodem schuiven en dat ligt niet fijn. Stem daarom de afmetingen van zowel de lattenbodem als het bedframe zelf goed op elkaar af.

Koop je bodem in de sale

In onze sale vind je de mooiste aanbiedingen. Ook de bodems voor alle soorten bedden zijn regelmatig tegen hoge kortingen te krijgen. Onze collectie wisselt regelmatig, dus neem zeker eens een kijkje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.