Beige boxsprings

54 resultaten
aanbevolen

54 resultaten

Jouw eigen boxspring kopen

Tijdens een verblijf in een hotel slaap je meestal op een fijne boxspring. Deze bedden hebben doorgaans een hogere instap en zijn samengesteld uit meerdere verende matrassen. Een boxspring bed is uiteraard aan te passen met een topper of een topmatras van jouw eigen voorkeur. Doordat een boxspring is bekleed met stof, hebben deze bedden een luxe uitstraling.

De ideale boxspring kiezen

Heb je een eenpersoonsbed, maar wil je kiezen voor een luxe boxspring tegen een voordelige prijs? Dan is de twijfelaar boxspring in beige in onze collectie een echte aanrader. Je hebt meer slaapruimte en slaapt heerlijk op het stevige matras van jouw nieuwe bed. Wil je jouw slaapkamer transformeren tot een relaxruimte met een rustige look? Vul jouw bed dan aan met een mooi hoofdbord in beige. Hiermee kun je heerlijk jouw krantje of favoriete boek lezen op een vrije ochtend, zonder dat je bij het rechtop zitten tegen de muur leunt!

Kies jouw kleur

Ga je voor grijs, wit, of voor een andere makkelijk te combineren kleur bij het kiezen van jouw nieuwe bed? Kies dan gelijk voor mooi beddengoed dat prachtig staat bij jouw beige boxspring of bijvoorbeeld je boxspring in zandkleur. Wij bieden hoogwaardige matrashoezen, toppers, dekbedden en meer in onze webshop.

Het onderhoud van een beige boxspring

Met een goede matrasbeschermer en een topper houd je jouw boxspring altijd netjes. Kies je voor een boxspring in een lichte kleur? Een boxspring in beige stof houd je makkelijk stofvrij met een plakroller. Je kunt de ombouw van de boxspring in beige stof eventueel na het plaatsen ervan bespuiten met een vochtwerende spray. Hierna dringen vlekken minder snel in de stof van jouw heerlijke nieuwe bed.

Ontdek onze hoogwaardige bedden en boxsprings snel in de webshop. Wij zorgen voor een makkelijke en vlotte levering.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.