Touwen

Stoutste dromen eindelijk werkelijkheid laten worden? Of zijn je eigen touwen aan vervanging toe? We hebben ze in verschillende soorten en maten. Bekijk het aanbod, klik en bestel.

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Wat kun je met een bondagetouw?

Met een bdsm touw kun je de bewegingsvrijheid van de partner beperken. En als je je fantasie nog een beetje extra prikkelt, zijn er nog veel meer fijne en sexy dingen die je met het touw en je partner kunt doen. Het touw wordt vaak gebruikt in combinatie met handboeien en blinddoeken.

Hoe moet je een bdsm touw knopen?

Touwen voor bondage kunnen je seksleven een boost geven, maar het is wel erg belangrijk dat je je goed verdiept in de verschillende knooptechnieken en niet zomaar begint met knopen. Je hebt bijvoorbeeld verbindingsknopen, maar ook bevestigingsknopen, lussen of stoppers. Het gebruik van het touw is niet geheel zonder risico’s, dus neem echt even de tijd om deze knopen goed onder de knie te krijgen.

Hoe bdsm om de pols: touw tips

Als je je partner wilt boeien bij de enkels of polsen kun je het beste de paalsteek met het touw maken. Met de paalsteek ontstaat er een lus die zelfs bij de meest stevige druk niet helemaal sluit. Je loopt dan niet het risico dat het touw te strak komt te zitten.

Laat je intimiteitsartikelen discreet bezorgen dankzij wehkamp

Het aanbod bij wehkamp is groot. En daarom zal nooit iemand weten wat er in jouw pakketje zit. We bezorgen alle intimiteitsartikelen discreet. Je kunt je pakketje dus gerust door iemand anders aan laten nemen. Bestel vandaag nog en maak morgen van die heerlijke fantasieën al werkelijkheid.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.