Tepelklemmen

De tepelklem is een seksspeeltje dat zowel mannen als vrouwen plezier kan geven. De klem zorgt voor een pijnscheut doordat de zenuwen van de tepels geprikkeld worden. Deze klemmen zijn populair bij BDSM en rollenspelen.

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Tepelklemmen kopen bij wehkamp

Houd je van spanning en avontuur op erotisch vlak? Tepelklemmen kopen van wehkamp kunnen echt wat toevoegen aan je seksleven. Wij hebben diverse soorten klemmen, van klassiek tot vacuüm klemmen en een tepelklem met ketting. Heb je nog nooit tepelklemmen geprobeerd? Start dan met onze beginners tepelklem en ervaar zelf wat voor gevoel dit geeft.

Meer dan voldoende variatie bij wehkamp

De klassieke sm tepelklem is voorzien van een metalen ketting. Dit koude metaal prikkelt je huid. Ook hebben wij klemmen in de vorm van magneten die ervoor zorgen dat je tepels stevig tussen de klemmen komen te zitten. Het materiaal is na gebruik eenvoudig schoon te maken. Wil je wat extra’s toevoegen? Kies dan voor tepelklemmen met een veer. Deze klemmen zijn ideaal voor beginners. Met de makkelijk verstelbare ring kan je experimenteren met verschillende spanningsniveaus. Neem de tijd en ervaar wat jij prettig vindt. Extra aandacht vragen wij voor onze vacuüm tepelzuigers als alternatief voor de klemmen. Je schuift de tepel in de zuignap en bepaalt zelf met welke kracht de tepel vacuüm wordt gezogen. Het gevoel dat je krijgt, is intens.

Ook andere sekstoys shop je bij wehkamp

Wil jij op een discrete manier verkennen wat er nog meer aan seksspeeltjes in onze collectie zit? Ontdek ook de bondagesets en blinddoeken. Voor zowel beginners als meer ervaren mensen op bdsm-gebied hebben wij meer dan voldoende te bieden. Het pakketje wordt in een neutrale verpakking naar jouw huisadres gestuurd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help