Handdoekensets

Je kan geen genoeg handdoeken hebben! Koop ze in sets dan heb je bijpassende handdoeken en genoeg voor het komende jaar. Wij verkopen stijlvolle handdoeken met echte hotelkwaliteit. Er zijn blauwe tot witte handdoekensets. Dus voor iedere bad interieur!

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

De handdoekensets van wehkamp zijn praktisch en comfortabel

Als je uit bad komt of net gedoucht hebt, is het heerlijk om je te kunnen afdrogen met een zachte handdoek die je lichaam ook nog eens goed droogmaakt. Kies voor een handdoekenset van wehkamp, want deze sets voldoen aan al jouw behoeften. De sets bestaan uit een aantal handdoeken. Zo grijp je nooit mis in de badkamer. Wij hebben handdoekensets van NOUS Living. Kies voor een kleur die past bij jouw badkamer. Als je je handdoeken oprolt en in een open kast legt, creëer je meteen een heus spagevoel in je eigen badkamer. Ook kan je alle leden van het gezin een handdoekenset in een eigen kleur geven. Zo is er nooit meer onduidelijkheid over van wie welke handdoek is.

De handdoekensets van wehkamp zijn van de beste kwaliteit

De handdoekensets zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook de materialen verschillen onderling. Het hangt af van je eigen voorkeur wat jij prettig vindt. Wat is een handdoek van hotelkwaliteit? Een handdoek van hotelkwaliteit is zwaarder en de stof is dichter geweven. Heb jij ook zo’n hekel aan handdoeken die slecht vocht opnemen? Bij onze handdoeken zitten de lusjes dicht bij elkaar waardoor ze het water goed kunnen absorberen. Hoeveel handdoekensets heb je per persoon nodig? Reken op in ieder geval drie handdoeken per persoon. Zo heb je altijd een handdoek op voorraad in de kast, eentje in de was en eentje in gebruik.

Met het juiste onderhoud gaan onze handdoekensets lang mee

Om je handdoekenset lang mee te laten gaan, moet je de sets niet te vaak wassen. Na drie keer gebruiken doe je de handdoeken in de was. Gebruik niet te veel wasmiddel en stop de wasmachine ook niet te vol. Zo blijven er geen zeepresten achter en blijven je handdoeken heerlijk zacht. De handdoekensets van wehkamp zijn elke ochtend een zacht en droog welkom na jouw douchebeurt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.