Shoesme schoenen voor baby's

De schoenen van Shoesme zijn hip, babyproof en flexibel. De comfortabele schoenen van Shoesme zijn te koop in de maten 17 tot en met 32. Dankzij de flexibele zool zorgen de schoenen voor optimale ondersteuning. Wie wil er nou niet leren lopen op de trendy schoenen van Shoesme?

32 Resultaten
Aanbevolen

32 Resultaten

Shoesme

De geboorte van jouw kleintje betekent elke dag een nieuw avontuur, zowel voor jou als je baby. Tijdens de ontwikkeling van je baby vraagt ieder lichaamsdeel om goede zorg en aandacht, zo ook de voetjes. Is jouw kleintje klaar voor zijn of haar eerste stapjes? Bekijk dan hier de nieuwe collectie van Shoesme. De babyschoenen van Shoesme bieden ondersteuning en zijn tegelijkertijd zacht en comfortabel. Zo kan je kleintje zonder belemmering de wereld ontdekken! Vanavond voor 23:59 uur besteld is morgen al in huis.

Lachend ontdekken met Shoesme

De voeten van je baby beginnen goed te functioneren rond het eerste levensjaar. Daarom beginnen baby’s rond deze tijd ook meestal met lopen. Zodra jouw kindje zitten en kruipen onder knie heeft, is het tijd voor de volgende fase namelijk: de eerste stapjes! De schoenen uit de BABY-PROOF Smart-collectie van Shoesme geven de beste ondersteuning die je kleintje nodig heeft tijdens deze eerste stapjes. Deze schoenen zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes en hebben een heel flexibele zool, die meebuigen met de voetjes. Daarnaast hebben de schoenen uit deze collectie een verstevigde hiel en uitneembaar voetbed, wat steun en stabiliteit biedt en ervoor zorgt dat je kleintje een goede houding heeft tijdens de eerste stapjes. Bestel direct online jouw favoriete paar Shoesme schoenen. Ben je niet tevreden met je aankoop? Je kan het dan eenvoudig retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.